Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2014

please, behave!;

Selamat Tahun Baru! yeaaaaaaaaaayy. tahun baru semua pun nak baru, kan, kan, kan. tapi sabar ah. kalau duit cukup2, pakai yang lama pun,okay aje
first day and second day of school memang sangat hectic. masih set up diri untuk portfolio baru, and so on.
tapi, entri utama aku ialah mengenai sikap.  sikap sesetengah manusia, yang aku tak boleh faham dan terima. bikin geram betul. serius, geram. memandangkan aku malas nak panjangkan isu, tutup saja lah kes ini. dan semoga, aku tak nampak lagi batang hidung kau di depan mata aku. bitch. wahahahahaha sempat lagi ada kata kata jahat. tapi, orang dah baik2, dia pijak kepala, mana boleh kasi chaaaaaaann lagi.

first day of school

my first day of school, hectic! sebab salah satunya aku bangun sangat sangat awal. tetttttt itu bohong. aku bangun lambat ==' yang aku ingat aku snooze kan alarm, and pop, aku bangun jam 7 pagi. haih nasib baik sekolah depan mata saja. siap siap, tacap2 sikit muka, dan turun ngam2 pergi sekolah
overall, sekolah just nice. busy urus kokurilum since sukan akan diadakan end of january. and plus aku tengah arrange nama budak, jadual, guru yang in charge, untuk kokurilum 2014. since aku baru dapat portfolio ni end of disember. that's why, tak dapat prepare awal.
hmmmmmm.. nothing much. tiada yang menarik.
selamat mengajar semua untuk guru di seluruh Malaysiaaa

Sepanjang Jalan Kenangan 2013;

2014 akan membuka tirai. dan aku memang sangat berdebar! untuk tahu apa lagi peristiwa yang akan ku lalui pada tahun itu as for me, sebelum mula tahun pun, aku dapat rasa macam2 akan jadi. and I can't wait for that! semoga dipermudahkan untuk segalanya. Amin.. Ya Rabbal Alamin
macam blog yang lain, for sure lah akan buat rumusan. rumusan suka duka 2013 mereka. so, aku buat month by month okeh! dan semua kejadian berpandukan history dalam facebook  wakakakakak sungguh tak ingat
sambil taip, sambil pasang lagu lagu romantis gitu. puiiii. nak masuk feeling la tu.
JANUARY. aku mendapat tawaran sebagai guru ganti di SMK Pantai, W.P.Labuan and jujurnya, every inch aku menjadi guru ganti, memang dozens of experience aku dapat. serius. until now, aku memang tak henti2 mengucapkan syukur, kerana Allah beri aku kesempatan untuk lalui pengalaman mengajar di sekolah menengah. and plus, di sana, I met my student yang boleh jadi geng lepak hahaha




FEBRUARY  selepas tamat kontrak guru ganti aku d…