Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2015

jangan rasa diri kita susah;

me and my husband kadang kadang merungut kenapa kami tak jadi kaya? selalu rasa kami pasangan yang paling susah di dunia.

then satu kali tu, waktu makan di kedai mamak, kami berdua order nasi beriani ayam madu. orang sebelah meja hanya duduk dan diam. tak order apa2 sambil tengok kami.

datang seorang makcik ke meja lelaki tu, "nak, makan ni roti cana dua keping sekali dengan air teh" aku tengok muka lelaki tu sayu lepastu menangis.

aku dan husband terus sedih. ketika itu aku lihat pada piring aku, aku makan nasi beriani ayam madu. yang selalu merungut diri susah, tak kaya, tapi aku masih mampu makan mewah lebih dari dia.

husband kata "tgok sayang, kalau kita rasa kita susah, ada yang lebih susah lagi. at least kita mampu untuk makan mcmni, orang sebelah tu, tunggu orang bagi baru makan".

aku diam. dan saat itu aku bersyukur pada Allah. mungkin aku yang tak pernah sedar rezeki sebenarnya ada di mana2. malahan rezeki untuk menikmati bahagia rumahtangga juga aku dapat.

seja…

3 HIJAB STYLES FOR THE HIJABISTAS;

Since a few years ago, the Islamic fashion scene has been getting great attention from the west and east. Islamic women are now given the opportunity to play with fashion as designers have created various creative styles of clothing and also hijab for the muslimah women. Instead of the normal way of wearing hijab, there is no wrong for muslimah women to explore the headscarves styles as long as it still covers your aurah. For the muslimah ladies who are looking to try a new look with their hijabs, check out these three beautiful hijab style looks.
1.Decent twisted scarf style
The ladies who prefer a simple yet ravishing appearance, the decent twist style will be the perfect choice. The way to wear it is by keeping one of the shawl ends shorter than the other. Pin it under your chin, pull the long end towards the back and pin it neat. This look is suitable for women to wear anywhere without looking out of place and still maintain that modest hijabista character.



2.Modern Hijab
However, if…

Pray For Sabah;

I have so many things to say regarding what happened to Sabah yesterday. I was born in Sabah but growing up in Labuan. no matter how many times I left Sabah, at the end, I marrying someone that love Sabah so much. 
but it's not what I'm going to say.
Yesterday, we all sad to what happened to Sabah, to Gunung Kinabalu, our beloved landmarks. Just a few second of 6.0 magnitude earthquake, all of sudden everything changed! the tremor still happens until now.
There also several injured and a few that lost their lives. I cry. I can't imagine if my family is one of the victim. 
Stay safe everyone! I love you all. Please take care. To Robin Sapinggi, you can rest in peace. I dont even know you, but from what I read, I know you are a good person and forever loved by everyone not only in Sabah, but Malaysia as well.
The true heroes is the Mountain Rangers! Hats off!

hello everyone!;

I am a addicted blogger, that like to share my ups and downs in life.
but, its yesterday. HAHAH
sebenarnya, lebih banyak aku kongsikan, lebih banyak benda orang lain tahu. samaada mereka nak tahu ataupun tidak. menjadi blogger seawal 19 tahun memang banyak mencorak aku. 7 tahun menulis, sharing, menyumpah serana orang, hahahaha what a pathetic life aku ada?
ada masanya aku down, aku menulis dengan se-emosinya. tapi ketika down itulah, idea mencurah-curah. it's hard for me untuk menulis dalam keadaan aku happy sebab aku takut exaggerate dengan apa yang aku ada, capai, miliki ketika itu.
there's is so much to say, to talk. and perhaps, to share.
but I beg your pordon, masa dan idea itu yang limited buat masa sekarang. and do like my page: Missy Nala Shop since aku sekarang tengah serius dengan bisnes ini.
till the next post,
chiaooo!