Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2014

merindukan kalian;

hello, im here at Kuching. my very first time ni datang Kuching. tak ronda bandar lagi sebab direct pergi INTAN. and bila sampai sini, woahh! terpegun aku. haha tak sangka dapat datang kursus tempat macamni.
room sangat selesa. macam hotel. makanan yang dihidang tadi masa dinner pun aku puas hati. sedap gila. atau time tu aku tengah lapar? erk. HAHA
but, dalam pada tu, something pop in my mind. direct terus masuk ke hati. my life dah berubah. aku pergi kursus sendiri. without my friend. 
suddenly, I miss everything yang ada di IPG. serius. aku rindu. even moment2 membencikan masa itu, adalah moment terindah pada hari ini. how I wish, semua itu diputarkan balik?
bila ingat kemanisan jalan kaki pergi kuliah, kemanisan kena marah sebab datang lambat, kemanisan keluar masuk IPG pakai buku, dengan rules2 semua tu, ahhh, indah pula rasanya waktu ini.
HAHAHAHAHA  apa kejadahnya ayat aku begitu.
tapi, betul ah. aku rindu semua tu. zaman bujang kawan2 aku. yang sekarang dah jadi wife orang, t…

sejenak menjenguk;

menulis blog sangat on off. maafkan aku. salahkan sosial media yang lain. yang berjaya merampas kehidupan harian aku. kalau dulu, update blog hari hari pun, okay saja. tapi lain pula sekarang
my life lately sangat upside down. dengan kerja berlambak, which is at some point, aku enjoy buat semua tu. sebab dari situ, aku kenal siapa diri aku, tahu kelebihan dan kelemahan diri.
dan terima kasih ALLAH, atas apa yang telah Engkau berikan hingga ke hari ini. syukur. syukur.
esok, aku kena bergerak pergi Kuching, for my course at Kampus Intan di Kota Samarahan.
if aku rajin, aku ceritakan pengalaman. IF. :P
and I can't wait for something in March. haih. tak sangka secepat itu. tapi, excited! HAHAHAHAHAHA