Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2014

something big;

hmmmmnot really big actually.
tapi satu step untuk sesuatu yang big dalam hidup. 2 more days and still doesnt have any nervous rush. ohmy. whats wrong with me?

itu adalah teaser. hahahaha stay tuned!

Mssr Miri 2014;

mssr miri melabuhkan tirai. and we dont get any medals. hahaha murid aku sebenarnya tak ada target jauh. semua cakap "cikgu mesti kami kalah dengan murid bandar" hmmmm susah nak ubah mindset. dan sampai saja d stadium tengok murid bandar yang tinggi, tough, dan besar makin gerun lah mereka. aku tak ada lah nak cakap lagi masa tu, nak memotivasikan pun, aku ikut hilang motivasi. ya la, guru2 di bandar pun aku tgok memang semangat habis.
tapi, satu yang aku bangga, suara mereka sorak rakan (walaupun dapat last) memang buat aku sayu sangat. kelmarin waktu di padang,aku dengar mereka teriak "sk sg bakas boleh" aaaaaa biar kalah tapi sorakan, semangat pasukan memang ada. 
sebab tu aku memang nak ajak mereka tgok wayang. janji dari hari sebelumnya lagi "siapa nakal tak tengok wayang" terus semua baik hati wooo. siap sapu2 asrama lagi. tak banyak cakap. muahahahah 
till the next entry, sejak ada apps dayre, dah lupa pula dengan blogger hahaha