Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2013

AKU KEMBALI SEMULA =)

hello, I'm back in tracks!
adakah juga yang rindu penulisan blog aku? ehem ehem, mesti ada tu kan. 
too many things happened in my life lately. gila gila banyak. sampai mau update semua mesti susah ni kan. tak pernah aku menyepi dalam dunia blog selama berbulan gini, tapi sejak ada makin aktif Facebook, Instagram, campur lagi dengan game di Tab, makin malas bah mau menulis. okay, akan buat kesimpulan sikit ja pasal hidup untuk masa ini.
#1; aku masih MENGANGGUR. haha belum kerja okay. panggilan pun tiada lagi. nduk kesian bah
#2; aku sempat jadi GURU GANTI SMK PANTAI mau sebulan lebih. ajar BM utk form 4 & 5, dan juga PSV form 3.
#3; now, aku sedang jadi Enumerator Kajian Universiti Kebangsaan Malaysia untuk satu kajian pasal rasuah
#4; aku semakin gemuk. haha!
#5; my relationship status; =)
itu saja lah. hahahaha! 5 perkara saja pun yang penting. 
till then. chiao!

4 story in a row!;

Assalamualaikum guys! ohmy, dah berapa lama dah tak update blog. sorry sorry guys. been busy here and there, and plus mau tulis apa aku betul betul tiada idea. aishh beberapa kali cuba buka blogger, try taip, tapi idea stuck dalam kepala. so makin lama makin bersawang lah blog tanpa sebarang update!
so, entri kali ni kena banyak cerita sikit. haha update semua dalam satu entry.
STORY ONE

tee-hee, aku belum posting lagi lah. aku masih tunggu bila panggilan untuk posting. and I don't care interim ke dulu posting ke dulu, at least aku ada duit untuk tampung semua perbelanjaan ke konvo bulan Mei. aku sekarang tengah kerja as a guru ganti di salah sebuah skolah menengah kat Labuan. tak payah lah highlight sekolah mana yer. okaylah at least dapat jugalah gaji RM1400++ sebulan. life as a teacher di sekolah menengah of course ada cabaran yang lain and totally diff dari sekolah rendah. but overall, Alhamdullilah tinggal dua hari lagi mengajar, I'm happy for everything =') okay,…