Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2014

Checklist Perkahwinan Izan & Izzatie;

after tunang, sudah tentu lah menyusul majlis kahwin. and aku memang stuck habis dalam perancangan ni. hahahaha and apa yang confirm cuma ini:
Tarikh: 14 September 2014 (Ahad) Nikah: 9.00 pagi at Kinabalu Room, Ming Garden Hotel & Residences Resepsi: 7.00 malam at Grand Ballroom, Ming Garden Hotel & Residences
other than that, memang blur. wakakakakkaa ades. tak percaya, lihatlah senarai semak perkahwinan ku di bawah ini;
Legal Documents
Kursus Kahwin - DONE Borang kebenaran nikah - KIV Test HIV - KIV Jurunikah - urusan dari encik tunang Duit untuk jurunikah dan saksi - urusan dari encik tunang
Outfit
Baju Nikah~ kain dah beli Tudung Nikah ~ inner dah beli Veil Nikah ~ dah beli Kasut Nikah ~ belum cari Aksesori Nikah ~ not so sure about that
Baju Resepsi ~ kain dah beli Tudung Resepsi ~ inner dah beli Veil Resepsi ~dah beli Kasut Resepsi ~belum cari Aksesori Resepsi ~no idea at all
Baju Potong Kek-kain dah beli, encik tunang pakai baju istiadat Tudung~ inner da…

Izan & Izzatie Hello Kitty Engagement Day Theme;

Alhamdulillah, setelah aku melalui terlalu banyak FASA hubungan yang salah, serius, kalau anda pembaca setia blog aku memang akan tahu up and down my relationship with the ex-s, finally, aku dah jadi tunangan orang secara sah. miahahahahaha
i bangga tau, akhirnya ada juga yang nak kat i ni :p macam adik2 aku cakap "ada juga orang yang mahu sama kau ni kak?" cessss. kejam punya adik2. mereka mungkin lupa, mereka ada kakak yang paling sweet dan comel di dunia ni. bluweeeek muntah.
bila orang tanya, kenapa pilih tarikh tu? and kenapa dah bertunang? and too many question including aku sendiri tanya diri aku. actually aku sendiri tak ada jawapan.
dia datang secara tiba-tiba

and dalam entri kali ini aku akan selitkan beberapa picture untuk tatapan kalian.
perlu diingatkan, ini adalah bertemakan
PERTUNANGAN HELLO KITTY
yeah.
bukan majlis cukur jambut anak perempuan ya.
aku yang besar gedabak ni punya majlis. hahahaha