Skip to main content

80 soalan;

1. What Color Is Your Toothbrush
- pink and white

2. Name One Person That Made You Smile Today
- him.

3, What were you doing at 8 AM?
- kelas en santhiran

4. What were you doing 45 minutes ago?
- facebook-ing. hehe

5. What is your favorite candy?
- strawberry~

7. What's the last thing you said out loud?
- hahahah apa ah? cant recall

8. What is the best ice cream flavor?
- strawberry

9. What was the last thing you had to drink?
- skyjuice

10. What is the longest you have gone without sleeping?
- sehari lebih. hohohoho gila betul time tu

11. Have you ever made a promise you'd die to keep?
- ada..

13. The last sporting event you watched?
- apa aa?? hmmm WC kali. itupun skali imbas

14. What is your favorite flavor of popcorn?
- caramel..manis2 lagi..

15. Who is the last person you sent a message to on Facebook?
- my mom.

16. Ever go camping?
- yeapp...then this semester ada dua kali lagi. hoho

17. Do you take vitamins daily?
- nope.stop sda


18. Do you go to church every Sunday?
- saya islam.

21. Do you drink your soda with a straw?
- of course lah. kalau maw jadi rock2 sikit, nda la saya pakai straw

22. What did your last text message say?
- from him; "nite2 ................."

24. Where is your dad?
- di rumah. sedang tidur rasanya

25. Look to your left, what do you see?
- my hellokitty

26. What color is your watch?
- pink

27. I think this one is empty...
- perut. hahaha laparnyaaaaaaaa

28. What did you do yesterday?
- going out to watch twilight :)

29. Do you go in at a fast food place or just hit the drive thru?
- slalu p fast food place seja

30. What is your favorite number?
- one

31. Who's the last person you talked to on the phone?
- my mom. hehehe

32. Any plans today?
- tidur pagi, bangun tengahari. hahahaha kasi siap asaimen psv, meeting jpp

34. Biggest annoyance in your life right now?
- ELAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNN

35. Last song listened to?
- band aid-pixie lott

36. Can you say the alphabet backwards?
- try me!

38. Favorite pair of shoes you wear all the time?
- my pink nike shoes.

39. Are you jealous of anyone?
- nope..


40. Is anyone jealous of you?
- kalau ada kasitaw, saya kasi jeles ko lagi!

41. Do you love anyone?
- ya.

43. What do you usually do during the day?
- classes, sms-ing, and so on

44. Do you hate anyone that you know right now?
- hate semakin kurang.tp masih ada sakit hati lagi la

45. Do you use the word 'hello' daily?
- yeashhhh

46. Meaning of life?
- sometimes up, sometimes down. no matter what, its still beautiful

47. Do you like cats?
- suka.. tapi nda berani pegang

48. Have you ever been to Six Flags?
- nope

49. How did you get your worst scar?
- terkena besi tilam. sampai skrang masih ada tu scar di kaki. nasib bukan di muka

50. Last big talk?
- with wanti. pasal dinner konvokesyen next week

51. Last CD played?
- teda sudah play CD ni, guna mp3 seja

52. Last bubble bath?
- ahahahahahah :D tiada

54. Last meal?
- nasi, ikan, sayur labu


55. Have you ever dated someone twice?
- more than twice. tp stop sda. no more the 4th times

56. Gone on a date?
- yesterday

57. Have you ever fallen in love?
- fall in and out of love

58. Have you ever lost someone?
- so many time.

59. Have you ever slept until 1PM?
- ya...bangun jam 5 ptg pun pernah ni

60. Have you met a famous person?
- Siti Nurhaliza.

61. Do you have at least 2 people you can tell pretty much anything to?
- my roomate and my bestfriend, ika

62. List three favorite colors/shades:
- pink, berry,cream

63. Laughed until you cried?
- macam selalu pula begitu

64. Went behind your parents back?
- yeapsss

66. Opinion on gay marriage?
- apa juga ko dapat kawin sama2 jantina.

67. Lowering the drinking age?
- sot ni :P

69. Who are the best huggers that you know?
- my loves one :)

70. Do you believe in love at first sight?
- yeapssss...

71. Is there something you want to tell someone?
- nothing.

73. Would you kiss any of your facebook friends?
- aahahahahahha :DD untk apa juga

74. How Many Kids Do You Want To Have?
- depends la bah

75. Do you want to change your name?
- I love my name

76. Last time you saw your father?
- last holiday. i miss him so much =_='

77's not here?
- hurmmm..someone

78. How old are you?
- next month, 21 :)

79. What were you doing at midnight last night?
- sms-ing, watching movie

80. What is your favorite thing in your room?
- my tilam yang empuk

Comments

Popular posts from this blog

A letter to Arwah Mohd Bahrul Azam Bin Mohd Sirat;

Dan ingatlah, Allah tidak sekali-kali akan melambatkan kematian seseorang atau sesuatu yang bernyawa apabila sampai ajalnya dan Allah amat mendalam pengetahuannya mengenai segala Yang kamu kerjakan (QS. Al-Munafiqun : 11).
Assalamualaikum. Aku baru sahaja selesai dari hospital. Pelbagai rasa ku rasai dalam malam ini. Aku seolah olah tidak percaya, bahawa dia pergi buat selamanya.
Post aku mungkin agak panjang. Sebab aku sendiri tidak ada point utama. Aku cuma mahu menulis betapa kehilangan seseorang yang sangat rapat dalam jiwa kita tidak semudah di sangka. Sedangkan melihat aktor mati dalam drama sudah buat aku menangis semahunya, apatah lagi di dunia nyata.
Aku mengenali arwah seawal Jun 2010. Ketika itu, aku masih ingat bahawa aku salah seorang fasilitator untuk minggu orientasi arwah. Jujur aku tidak mengenali arwah sangat ketika itu. Namun, seminggu selepas orientasi ada satu chat keluar di ruangan facebook
"Hi, nak pinjam buku boleh?" (i dont remember buku apa) and I r…

ISU PENEMPATAN PELAJAR-PELAJAR LEPASAN IPG AMBILAN JANUARI 2009

Aku copy paste status ini dari group PISMP AMBILAN JANUARI 2009 =D

KEHADIRAN:

1) Datuk Ir. Dr. Wee Ka Siong
2) Dr Rodziah (Timbalan Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Harian)
3) 2 orang wakil Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
4) 7 orang wakil pelajar IPG Ambilan Jan 09

TEMPAT: Bilik Mesyuarat Pejabat Timbalan Menteri Pelajaran, PUTRAJAYA

PENEMPATAN
- Habis IV & Penilaian Khas, SPP akan buat mesyuarat bagi menentukan siapa yang lulus/ gagal. Bagi penilaian khas, anda sememangnya akan lulus.
- Kemudian SPP akan beri nama kepada BPSM (Jangkaan siap dalam masa 2 minggu)
- Daripada BPSM, nama akan diberi ke BPSH untuk penempatan.
- Data untuk pengagihan penempatan sudah ada, namun BPSH perlu menguruskan pertukaran guru-guru sedia ada terlebih dahulu baru boleh laksanakan penempatan.
- Rakan-rakan interim kemungkinan besar akan dikekalkan di sekolah anda berkhidmat sekarang.

SEBAB PENEMPATAN LEWAT
- Kes Lahad Datu (Perkara luar jangka), KPM & SPP tidak boleh pinggirkan Sabah.
- Sistem open mark…

Martabak Jawa Tawau;

tajuk entri macam resipi saja kan. walhal cerita dibawah ini tiada kaitan sama resipi samaada resipi hidup ataupun resipi yang mati. LOL.

kurang dari lima minggu lagi aku akan bertapak di bumi Tawau. pejam celik, makan tidur, ketawa menangis, akhirnya 5 tahun lebih sudah di lalui. Alhamdullilah, aku masih bernafas lagi. banyak hal yang berubah dalam diri tapi yang terlalu obvious ialah berat badan. ya, semakin hari semakin gumuk! yes! pencapaian yang paling hebat sepanjang hidup.
ayat aku macam bangga jak kan berat badan naik, tapi dalam hati siapa tahu. i sedih tau. dalam hati i meronta2 nak kuyuskan badan, tapi tiap kali i nampak makanan, i terus gembira. i lupa yang i bersedih sebab gemuk. menci tau makanan banyak sedap sedap, especially kat Tawau ni. boleh lah aku bagi gelaran tempat ni syurga makanan. dari nasi goreng lalap, ke es teller, ke bontot ayam (aii tiba tiba masuk list, huahuahua) dan yang paling penting, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARTABAK JAWA. ngeh ngeh ngeh
lagi sedap …