Skip to main content

relationship tag;

1. When was your first boyfriend
beberapa tahun yang lalu. aishh malas saya kira tahun berapa tue

2. Who was it?
seorang lelaki.

3. Who gave you your first kiss?
my parents.

4. Have you ever fallen in love?
yeap..fallen in and out of love

5. If so, with who?
with A, B,C, and bla bla bla

6. Have you ever broken anyone’s heart?
yeap.

7. Do you get along with any ex-boyfriends?
yea.. masih kawan lagi sampai sekarang

8. Do you have feelings for any ex-boyfriends/girlfriend at this current time?
tiada langsung. kawan2 saja semua tu

9. Do they know how you feel?
mereka pun anggap saya kawan. mungkin lah.

10. How long was your longest relationship?
setahun lebih la..

11. How short was your shortest relationship?
kahkahkah..below 6 months.

12. Has anyone told you they wanted to marry you?
ada.

13. Have you ever cried over a girl/boy?
yeah..

14. Who was the last person you went on a date with?
malas mahu ingat

15. If you are single, do you want to find love?
yeap. someone yang trully love me

16. What are three things you look for in a relationship that are important?
1) komitmen
2) setia
3) penyanyang

17. If you still have feelings for any exes, would you try and get them back?
kalau masih suka, memang lah cari balik. tapi if sudah berpunya, tidak payah la kan

18. What attracts you to the opposite sex?
personality!

19. What is more important? Looks or Personality?
personality.

20. Which would you prefer? True Love or $10 Billion?
true love. fkir senang ka mahu cari? ;p

21. If your boyfriend/girlfriend cheated on you, would you take them back?
hell, no~!

22. Do you still love any of your exes?
no...past is past la kan

23. If you could go on a date with anyone, who would it be?
entah lah. belum ada dalam kepala ni lagi

24. Why?
sebab malas sudah saya fkir pasal date2 segala ni

25. If you are single and saw an ex out with another boy/girl, what would you do?
buat bodoh ja la.. then senyum ja. dalam hati cakap ' bahagia sudah bah dia '

26. Do your parents have a big say as to who you date?
yeah. hahah kan mak? i know you want to best person to be with me

27. If your ex said they don’t want to be with you, what would you say?
jadi kenapalah? hahaha

28. Do you dislike anyone close to your exes or crushes? Why?
tidak juga. saya okay saja bah

29. If there was one thing you could say to the one you love, what would it be?
apa khabar? sihat? hahaha lame berabis

Comments

Popular posts from this blog

A letter to Arwah Mohd Bahrul Azam Bin Mohd Sirat;

Dan ingatlah, Allah tidak sekali-kali akan melambatkan kematian seseorang atau sesuatu yang bernyawa apabila sampai ajalnya dan Allah amat mendalam pengetahuannya mengenai segala Yang kamu kerjakan (QS. Al-Munafiqun : 11).
Assalamualaikum. Aku baru sahaja selesai dari hospital. Pelbagai rasa ku rasai dalam malam ini. Aku seolah olah tidak percaya, bahawa dia pergi buat selamanya.
Post aku mungkin agak panjang. Sebab aku sendiri tidak ada point utama. Aku cuma mahu menulis betapa kehilangan seseorang yang sangat rapat dalam jiwa kita tidak semudah di sangka. Sedangkan melihat aktor mati dalam drama sudah buat aku menangis semahunya, apatah lagi di dunia nyata.
Aku mengenali arwah seawal Jun 2010. Ketika itu, aku masih ingat bahawa aku salah seorang fasilitator untuk minggu orientasi arwah. Jujur aku tidak mengenali arwah sangat ketika itu. Namun, seminggu selepas orientasi ada satu chat keluar di ruangan facebook
"Hi, nak pinjam buku boleh?" (i dont remember buku apa) and I r…

ISU PENEMPATAN PELAJAR-PELAJAR LEPASAN IPG AMBILAN JANUARI 2009

Aku copy paste status ini dari group PISMP AMBILAN JANUARI 2009 =D

KEHADIRAN:

1) Datuk Ir. Dr. Wee Ka Siong
2) Dr Rodziah (Timbalan Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Harian)
3) 2 orang wakil Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
4) 7 orang wakil pelajar IPG Ambilan Jan 09

TEMPAT: Bilik Mesyuarat Pejabat Timbalan Menteri Pelajaran, PUTRAJAYA

PENEMPATAN
- Habis IV & Penilaian Khas, SPP akan buat mesyuarat bagi menentukan siapa yang lulus/ gagal. Bagi penilaian khas, anda sememangnya akan lulus.
- Kemudian SPP akan beri nama kepada BPSM (Jangkaan siap dalam masa 2 minggu)
- Daripada BPSM, nama akan diberi ke BPSH untuk penempatan.
- Data untuk pengagihan penempatan sudah ada, namun BPSH perlu menguruskan pertukaran guru-guru sedia ada terlebih dahulu baru boleh laksanakan penempatan.
- Rakan-rakan interim kemungkinan besar akan dikekalkan di sekolah anda berkhidmat sekarang.

SEBAB PENEMPATAN LEWAT
- Kes Lahad Datu (Perkara luar jangka), KPM & SPP tidak boleh pinggirkan Sabah.
- Sistem open mark…

Martabak Jawa Tawau;

tajuk entri macam resipi saja kan. walhal cerita dibawah ini tiada kaitan sama resipi samaada resipi hidup ataupun resipi yang mati. LOL.

kurang dari lima minggu lagi aku akan bertapak di bumi Tawau. pejam celik, makan tidur, ketawa menangis, akhirnya 5 tahun lebih sudah di lalui. Alhamdullilah, aku masih bernafas lagi. banyak hal yang berubah dalam diri tapi yang terlalu obvious ialah berat badan. ya, semakin hari semakin gumuk! yes! pencapaian yang paling hebat sepanjang hidup.
ayat aku macam bangga jak kan berat badan naik, tapi dalam hati siapa tahu. i sedih tau. dalam hati i meronta2 nak kuyuskan badan, tapi tiap kali i nampak makanan, i terus gembira. i lupa yang i bersedih sebab gemuk. menci tau makanan banyak sedap sedap, especially kat Tawau ni. boleh lah aku bagi gelaran tempat ni syurga makanan. dari nasi goreng lalap, ke es teller, ke bontot ayam (aii tiba tiba masuk list, huahuahua) dan yang paling penting, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARTABAK JAWA. ngeh ngeh ngeh
lagi sedap …