Skip to main content

SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking


another segmen untuk di follow ;)

Comments

eyqa amin said…
rajin nye ikowt segmen...
btw akak da kena tag..meh la singgah :p

http://lifeyqa.blogspot.com/2011/11/bila-ditanya-saya-akan-jawab.html
Rahmah Ram Ram said…
Salam,

akak singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking ye...

Jemputlah singgah ke
http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html
Tentang Kita said…
salam, linniey dtg dr segmen yg sama

jalan2 kt sini jap

http://azumylini.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html
cikumi_violet said…
dtg singgh sni tmbh knalan..jmput siggh blog sy..hehe..

http://violetulip93.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html
shiema sufian said…
sheima singgah sini dr segmen yg same. jom singgah dan follow shiema :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html
Salam.singgah dr segmen yang sama..
kiter dh follow...jom singgah belog kiter
~aYu~ said…
blogwalking sini. dh follow. :)
Ziana said…
Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow Blog awak yang menarik ni. Jangan lupa follow saya pula, TQ J

http://zianawanita.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html
ciksyieda said…
singgah dari segmen yg same..
Jom singgah blog syieda ..

http://ciksyiedacantek.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html
~ieda~ said…
hye...ida dr segmen yg sm jg
jln2 n follow cn...naty singgah blog ida ya
keep in touch ^_^
maszull said…
assalamualaikum mama dtg dr segmen yg sama ...
dah follow jom dtg lawat blog mama kalau sudi follow yer...:)
salam..echa singgah dr segmen yang sama..dh follow..jom singgah n follow ke blog echa
ctie anis said…
bw dari segmen sis lulu..:))
c nana said…
terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging yah! :D jom terjah blik hee..


http://mizznana11.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html
singgah dari segmen yang same...sudi2kan la menyinggah...salam perkenalan ^^,

http://ielaynna.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html
hira said…
terjah dari segmen lulu. hehe. salam perkenalan :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html
Arra Ahmad said…
hai.baru sempat jalan2..:)
ceriteraliyana said…
yuhuu!! tinkerbell terbang2 sini dri segmen yg same =_+
sj said…
hai ... dr sgmen cik lulu ... nk nek vespa ... jom singgh blog sj ... (^^)V
Asy Faro said…
salam kenal. -Asy Faro.

setiap kali menulis entry d blog, aku target nak menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. Jadi nak ajak kau usha blog aku untuk mengetahui kritikan dan pendapat terhadap penulisan aku. be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D

Popular posts from this blog

A letter to Arwah Mohd Bahrul Azam Bin Mohd Sirat;

Dan ingatlah, Allah tidak sekali-kali akan melambatkan kematian seseorang atau sesuatu yang bernyawa apabila sampai ajalnya dan Allah amat mendalam pengetahuannya mengenai segala Yang kamu kerjakan (QS. Al-Munafiqun : 11).
Assalamualaikum. Aku baru sahaja selesai dari hospital. Pelbagai rasa ku rasai dalam malam ini. Aku seolah olah tidak percaya, bahawa dia pergi buat selamanya.
Post aku mungkin agak panjang. Sebab aku sendiri tidak ada point utama. Aku cuma mahu menulis betapa kehilangan seseorang yang sangat rapat dalam jiwa kita tidak semudah di sangka. Sedangkan melihat aktor mati dalam drama sudah buat aku menangis semahunya, apatah lagi di dunia nyata.
Aku mengenali arwah seawal Jun 2010. Ketika itu, aku masih ingat bahawa aku salah seorang fasilitator untuk minggu orientasi arwah. Jujur aku tidak mengenali arwah sangat ketika itu. Namun, seminggu selepas orientasi ada satu chat keluar di ruangan facebook
"Hi, nak pinjam buku boleh?" (i dont remember buku apa) and I r…

ISU PENEMPATAN PELAJAR-PELAJAR LEPASAN IPG AMBILAN JANUARI 2009

Aku copy paste status ini dari group PISMP AMBILAN JANUARI 2009 =D

KEHADIRAN:

1) Datuk Ir. Dr. Wee Ka Siong
2) Dr Rodziah (Timbalan Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Harian)
3) 2 orang wakil Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
4) 7 orang wakil pelajar IPG Ambilan Jan 09

TEMPAT: Bilik Mesyuarat Pejabat Timbalan Menteri Pelajaran, PUTRAJAYA

PENEMPATAN
- Habis IV & Penilaian Khas, SPP akan buat mesyuarat bagi menentukan siapa yang lulus/ gagal. Bagi penilaian khas, anda sememangnya akan lulus.
- Kemudian SPP akan beri nama kepada BPSM (Jangkaan siap dalam masa 2 minggu)
- Daripada BPSM, nama akan diberi ke BPSH untuk penempatan.
- Data untuk pengagihan penempatan sudah ada, namun BPSH perlu menguruskan pertukaran guru-guru sedia ada terlebih dahulu baru boleh laksanakan penempatan.
- Rakan-rakan interim kemungkinan besar akan dikekalkan di sekolah anda berkhidmat sekarang.

SEBAB PENEMPATAN LEWAT
- Kes Lahad Datu (Perkara luar jangka), KPM & SPP tidak boleh pinggirkan Sabah.
- Sistem open mark…

Martabak Jawa Tawau;

tajuk entri macam resipi saja kan. walhal cerita dibawah ini tiada kaitan sama resipi samaada resipi hidup ataupun resipi yang mati. LOL.

kurang dari lima minggu lagi aku akan bertapak di bumi Tawau. pejam celik, makan tidur, ketawa menangis, akhirnya 5 tahun lebih sudah di lalui. Alhamdullilah, aku masih bernafas lagi. banyak hal yang berubah dalam diri tapi yang terlalu obvious ialah berat badan. ya, semakin hari semakin gumuk! yes! pencapaian yang paling hebat sepanjang hidup.
ayat aku macam bangga jak kan berat badan naik, tapi dalam hati siapa tahu. i sedih tau. dalam hati i meronta2 nak kuyuskan badan, tapi tiap kali i nampak makanan, i terus gembira. i lupa yang i bersedih sebab gemuk. menci tau makanan banyak sedap sedap, especially kat Tawau ni. boleh lah aku bagi gelaran tempat ni syurga makanan. dari nasi goreng lalap, ke es teller, ke bontot ayam (aii tiba tiba masuk list, huahuahua) dan yang paling penting, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARTABAK JAWA. ngeh ngeh ngeh
lagi sedap …