Skip to main content

42 questions for me;

1.Have you smoked a whole box of cigarettes before?
: im not smoking
.
2. How old are you?
: will be 21st this august
.
3. Who's the last person that came to your house?
: house xda. tp if room d hostel, si ayin
.
4. Miss someone?
: yeap.
.
5. What are you doing tomorrow?
: berehat dan bersantai
.
6. Who is the last boy/girl you had a meaningful conversation with?
: someone.
.
7. What were you doing at 1:15am today?
: sleep zZzZz
.
8. Who/What made you happy today?
: someone
.
9. Who's on your mind constantly?
: someone.
.
10. The last text you received on your mobile, and who was it?
: from someone.
.
11. What was your last decision?
: sama rumet. pasal kenapa dia merajuk sm dia punya ehem2

12. Do you have any piercings?
: nope
.
13. Last person to disappoint you?
: that guy. hoho
.
14. Who/What made you angry today?
: no one
.
15. Last thing you ate?
: nasi, ayam dan tempe

16. Do you find yourself loved?
: yeap :)
.
17. Plans for the weekend?
: assignment
.
18. Do you have over 1,000 facebook friends?
: yeap
.
19. Prefer rebonded hair or permed?
: rebonded hair
.
20. Do you cry when you're upset?
: yeah.. i cry a lot.
.
21. Did you wear clip-on/stick-on earrings as a child?
: yeah
.
22. What were you doing at 09:23 this morning?
: meeting Bina Insan Guru
.
23. Do you like your hair color?
: nope.

24. Can you sing?
: sikit2 ja
.
25. Do you enjoy your personality?
: i lovvvvvveee and enjoyyy be myself
.
26. What are you looking forward to?
: elaun.
.
27. What do you hate the most?
: org yang tiada hati dan perasaan
.
28. Prefer old songs, new songs or remixed?
: all...
.
29. Your fave chocolate?
: white chocolate
.
30. Who was the last person you ate with?
: with rumet.

31. When was the last time you were truly happy?
: yesterday
.
32. When did you last cry so hard?
: last week
.
33. Why did you cry?
: buat keputusan yang sangat dasyat tp untuk kebaikan bersama
.
34. Who made you feel better?
: someone
.
35. Do you believe exes can be 'just friends'?
: yeap
.
36. What's to your right?
: handphone
.
37. Whats to your left?
: external hard disc
.
38. For you, which is more important: Looks or Personality?
: personality
.
39. What are you going to do after this?
: sleep. sangat sakit kepala
.
40. Have you spent any time in your life in jail?
: nope
.
41. Last time you saw one of your exes?
: last holiday.

42. Your last ex is next to you, what do you do?
: buat bodoh ja ;p

Comments

prasasti_puteri said…
~haha..~
~someone is ____ ^^~

Popular posts from this blog

A letter to Arwah Mohd Bahrul Azam Bin Mohd Sirat;

Dan ingatlah, Allah tidak sekali-kali akan melambatkan kematian seseorang atau sesuatu yang bernyawa apabila sampai ajalnya dan Allah amat mendalam pengetahuannya mengenai segala Yang kamu kerjakan (QS. Al-Munafiqun : 11).
Assalamualaikum. Aku baru sahaja selesai dari hospital. Pelbagai rasa ku rasai dalam malam ini. Aku seolah olah tidak percaya, bahawa dia pergi buat selamanya.
Post aku mungkin agak panjang. Sebab aku sendiri tidak ada point utama. Aku cuma mahu menulis betapa kehilangan seseorang yang sangat rapat dalam jiwa kita tidak semudah di sangka. Sedangkan melihat aktor mati dalam drama sudah buat aku menangis semahunya, apatah lagi di dunia nyata.
Aku mengenali arwah seawal Jun 2010. Ketika itu, aku masih ingat bahawa aku salah seorang fasilitator untuk minggu orientasi arwah. Jujur aku tidak mengenali arwah sangat ketika itu. Namun, seminggu selepas orientasi ada satu chat keluar di ruangan facebook
"Hi, nak pinjam buku boleh?" (i dont remember buku apa) and I r…

ISU PENEMPATAN PELAJAR-PELAJAR LEPASAN IPG AMBILAN JANUARI 2009

Aku copy paste status ini dari group PISMP AMBILAN JANUARI 2009 =D

KEHADIRAN:

1) Datuk Ir. Dr. Wee Ka Siong
2) Dr Rodziah (Timbalan Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Harian)
3) 2 orang wakil Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
4) 7 orang wakil pelajar IPG Ambilan Jan 09

TEMPAT: Bilik Mesyuarat Pejabat Timbalan Menteri Pelajaran, PUTRAJAYA

PENEMPATAN
- Habis IV & Penilaian Khas, SPP akan buat mesyuarat bagi menentukan siapa yang lulus/ gagal. Bagi penilaian khas, anda sememangnya akan lulus.
- Kemudian SPP akan beri nama kepada BPSM (Jangkaan siap dalam masa 2 minggu)
- Daripada BPSM, nama akan diberi ke BPSH untuk penempatan.
- Data untuk pengagihan penempatan sudah ada, namun BPSH perlu menguruskan pertukaran guru-guru sedia ada terlebih dahulu baru boleh laksanakan penempatan.
- Rakan-rakan interim kemungkinan besar akan dikekalkan di sekolah anda berkhidmat sekarang.

SEBAB PENEMPATAN LEWAT
- Kes Lahad Datu (Perkara luar jangka), KPM & SPP tidak boleh pinggirkan Sabah.
- Sistem open mark…

Martabak Jawa Tawau;

tajuk entri macam resipi saja kan. walhal cerita dibawah ini tiada kaitan sama resipi samaada resipi hidup ataupun resipi yang mati. LOL.

kurang dari lima minggu lagi aku akan bertapak di bumi Tawau. pejam celik, makan tidur, ketawa menangis, akhirnya 5 tahun lebih sudah di lalui. Alhamdullilah, aku masih bernafas lagi. banyak hal yang berubah dalam diri tapi yang terlalu obvious ialah berat badan. ya, semakin hari semakin gumuk! yes! pencapaian yang paling hebat sepanjang hidup.
ayat aku macam bangga jak kan berat badan naik, tapi dalam hati siapa tahu. i sedih tau. dalam hati i meronta2 nak kuyuskan badan, tapi tiap kali i nampak makanan, i terus gembira. i lupa yang i bersedih sebab gemuk. menci tau makanan banyak sedap sedap, especially kat Tawau ni. boleh lah aku bagi gelaran tempat ni syurga makanan. dari nasi goreng lalap, ke es teller, ke bontot ayam (aii tiba tiba masuk list, huahuahua) dan yang paling penting, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARTABAK JAWA. ngeh ngeh ngeh
lagi sedap …