Skip to main content

Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih


bila dah menganggur ni, rasa macam nak fullblast pula ikut mana mana segmen dekat blog orang ;D

Comments

Amalia said…
singgah sini :D hit me back ye..
http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/lagenda-budak-setan-2-katerina.html
Niena Sofea said…
Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html
Aida Omar said…
Hai!! Aida dari segmen yang sama, follow kamu #789 .. salam kenal :)

http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html
Emas Putih said…
Thanks for support me. List dah kluar. Jom BW n Follow pserta lain.
http://www.kisahemasputih.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-bw-cuti-cuti-by.html
Dianaa said…
salam :)
singgah dari segmen yg sama
http://www.fatindiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

btw, jemput join giveaway dari FD juga ye ^^
boleh pilih hadiah tau kalau menang :D
http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html
Fizalinolie said…
Hola ♥

Saya Follower yang ke-328.

Saya dari segmen yang sama. Selamat berkenalan awak. Semoga persahabatan kita akan berkekalan walaupun di alam maya. Sapa tau satu hari nanti kita berjumpa. Hehe...

Sekiranya awak ada kelapangan dan sudi... Jemputlah singgah di blog saya : Fizalinolie

Keep in touch :)
nunnaly said…
salam, berenang-renang kuak lentang dari segmen yang sama. ow yeah. hehe.

jom singgah belog saya.
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

p/s: ade mega GA
N!kEk!n said…
salam hai dr segment yg same, group yg same, sy follow... jom follow my blog eratkan lagi persahabatan..=)
Mia Liana said…
Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Popular posts from this blog

A letter to Arwah Mohd Bahrul Azam Bin Mohd Sirat;

Dan ingatlah, Allah tidak sekali-kali akan melambatkan kematian seseorang atau sesuatu yang bernyawa apabila sampai ajalnya dan Allah amat mendalam pengetahuannya mengenai segala Yang kamu kerjakan (QS. Al-Munafiqun : 11).
Assalamualaikum. Aku baru sahaja selesai dari hospital. Pelbagai rasa ku rasai dalam malam ini. Aku seolah olah tidak percaya, bahawa dia pergi buat selamanya.
Post aku mungkin agak panjang. Sebab aku sendiri tidak ada point utama. Aku cuma mahu menulis betapa kehilangan seseorang yang sangat rapat dalam jiwa kita tidak semudah di sangka. Sedangkan melihat aktor mati dalam drama sudah buat aku menangis semahunya, apatah lagi di dunia nyata.
Aku mengenali arwah seawal Jun 2010. Ketika itu, aku masih ingat bahawa aku salah seorang fasilitator untuk minggu orientasi arwah. Jujur aku tidak mengenali arwah sangat ketika itu. Namun, seminggu selepas orientasi ada satu chat keluar di ruangan facebook
"Hi, nak pinjam buku boleh?" (i dont remember buku apa) and I r…

ISU PENEMPATAN PELAJAR-PELAJAR LEPASAN IPG AMBILAN JANUARI 2009

Aku copy paste status ini dari group PISMP AMBILAN JANUARI 2009 =D

KEHADIRAN:

1) Datuk Ir. Dr. Wee Ka Siong
2) Dr Rodziah (Timbalan Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Harian)
3) 2 orang wakil Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
4) 7 orang wakil pelajar IPG Ambilan Jan 09

TEMPAT: Bilik Mesyuarat Pejabat Timbalan Menteri Pelajaran, PUTRAJAYA

PENEMPATAN
- Habis IV & Penilaian Khas, SPP akan buat mesyuarat bagi menentukan siapa yang lulus/ gagal. Bagi penilaian khas, anda sememangnya akan lulus.
- Kemudian SPP akan beri nama kepada BPSM (Jangkaan siap dalam masa 2 minggu)
- Daripada BPSM, nama akan diberi ke BPSH untuk penempatan.
- Data untuk pengagihan penempatan sudah ada, namun BPSH perlu menguruskan pertukaran guru-guru sedia ada terlebih dahulu baru boleh laksanakan penempatan.
- Rakan-rakan interim kemungkinan besar akan dikekalkan di sekolah anda berkhidmat sekarang.

SEBAB PENEMPATAN LEWAT
- Kes Lahad Datu (Perkara luar jangka), KPM & SPP tidak boleh pinggirkan Sabah.
- Sistem open mark…

Martabak Jawa Tawau;

tajuk entri macam resipi saja kan. walhal cerita dibawah ini tiada kaitan sama resipi samaada resipi hidup ataupun resipi yang mati. LOL.

kurang dari lima minggu lagi aku akan bertapak di bumi Tawau. pejam celik, makan tidur, ketawa menangis, akhirnya 5 tahun lebih sudah di lalui. Alhamdullilah, aku masih bernafas lagi. banyak hal yang berubah dalam diri tapi yang terlalu obvious ialah berat badan. ya, semakin hari semakin gumuk! yes! pencapaian yang paling hebat sepanjang hidup.
ayat aku macam bangga jak kan berat badan naik, tapi dalam hati siapa tahu. i sedih tau. dalam hati i meronta2 nak kuyuskan badan, tapi tiap kali i nampak makanan, i terus gembira. i lupa yang i bersedih sebab gemuk. menci tau makanan banyak sedap sedap, especially kat Tawau ni. boleh lah aku bagi gelaran tempat ni syurga makanan. dari nasi goreng lalap, ke es teller, ke bontot ayam (aii tiba tiba masuk list, huahuahua) dan yang paling penting, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARTABAK JAWA. ngeh ngeh ngeh
lagi sedap …