Skip to main content

LEGEND PERFUMES;

hello love love sekalian =) 

today, nak buat satu entri khas. ehem ehem, almaklumlah menganggur tegar sudah kan. jadi apa salahnya open up one bisnes yang memberi kepuasan kepada semua. i'm not a big fan of urusan jual beli because aku pn pandai memujuk. jauh sekali memberi keyakinan untuk beli barang yang aku jual. but, untuk kali ini. ianya exception! sebab menjual barang yang baik dan memang berkualiti!

so, apa sebenarnya yang aku cakap ni? yes,inilah LEGEND PERFUMES! ramai yang tak pernah dengar kan. sama la macam aku juga. tapi bila dah pakai, terus tertanya, kenapa baru sekarang aku jumpa perfumes ni? kenapa waktu aku bukan di asrama? waktu aku praktikal? waktu2 penting untuk pakai perfumes? but its okay, sekarang pun masih boleh pakai. kalau jalan, perfumes tu boleh bertahan seharian dan lebih. can't you believe that?!

dan dengan ini, aku menyeru semua rakyat jelata, pembaca blog, marilah membeli. aku jamin kamu puas hati. dengan perfume yang long lasting, lepastu packaging sangat exclusive, sesuai untuk bagi hadiah juga dengan orang. and not only that, LEGEND PERFUMES juga ada untuk simpan di kereta. ada 4 pilihan wangian.

apa apa sila add aku di facebook; klik sini







Pilihan yang ada =)

PERFUMES FOR HIM & HER
WM: RM28.00
EM: RM32.00

FOR HIM
Box 1

1) Tommy Hilger-Blue Elegance
2) Calvin Klein-CK Be

Box 2

1)Dunhill-Desire Red
2)Calvin Klein-Escape

FOR HER
Box 1
1)Lancome-Miracle
2)S.Feragamo-Incato Shine

Box 2
1)Britney Spears-Fantasy
2)Emporio Armani-Armani Elle

PERFUMES AIR FRESHNER
WM: 15.00
EM: 18.00
1)Sea Breeze
2)Strawberry
3)Vanilla
4)Lemon




Comments

Popular posts from this blog

ISU PENEMPATAN PELAJAR-PELAJAR LEPASAN IPG AMBILAN JANUARI 2009

Aku copy paste status ini dari group PISMP AMBILAN JANUARI 2009 =D

KEHADIRAN:

1) Datuk Ir. Dr. Wee Ka Siong
2) Dr Rodziah (Timbalan Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Harian)
3) 2 orang wakil Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
4) 7 orang wakil pelajar IPG Ambilan Jan 09

TEMPAT: Bilik Mesyuarat Pejabat Timbalan Menteri Pelajaran, PUTRAJAYA

PENEMPATAN
- Habis IV & Penilaian Khas, SPP akan buat mesyuarat bagi menentukan siapa yang lulus/ gagal. Bagi penilaian khas, anda sememangnya akan lulus.
- Kemudian SPP akan beri nama kepada BPSM (Jangkaan siap dalam masa 2 minggu)
- Daripada BPSM, nama akan diberi ke BPSH untuk penempatan.
- Data untuk pengagihan penempatan sudah ada, namun BPSH perlu menguruskan pertukaran guru-guru sedia ada terlebih dahulu baru boleh laksanakan penempatan.
- Rakan-rakan interim kemungkinan besar akan dikekalkan di sekolah anda berkhidmat sekarang.

SEBAB PENEMPATAN LEWAT
- Kes Lahad Datu (Perkara luar jangka), KPM & SPP tidak boleh pinggirkan Sabah.
- Sistem open mark…

Martabak Jawa Tawau;

tajuk entri macam resipi saja kan. walhal cerita dibawah ini tiada kaitan sama resipi samaada resipi hidup ataupun resipi yang mati. LOL.

kurang dari lima minggu lagi aku akan bertapak di bumi Tawau. pejam celik, makan tidur, ketawa menangis, akhirnya 5 tahun lebih sudah di lalui. Alhamdullilah, aku masih bernafas lagi. banyak hal yang berubah dalam diri tapi yang terlalu obvious ialah berat badan. ya, semakin hari semakin gumuk! yes! pencapaian yang paling hebat sepanjang hidup.
ayat aku macam bangga jak kan berat badan naik, tapi dalam hati siapa tahu. i sedih tau. dalam hati i meronta2 nak kuyuskan badan, tapi tiap kali i nampak makanan, i terus gembira. i lupa yang i bersedih sebab gemuk. menci tau makanan banyak sedap sedap, especially kat Tawau ni. boleh lah aku bagi gelaran tempat ni syurga makanan. dari nasi goreng lalap, ke es teller, ke bontot ayam (aii tiba tiba masuk list, huahuahua) dan yang paling penting, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARTABAK JAWA. ngeh ngeh ngeh
lagi sedap …

Lawatan Benchmarking Bina Insan Guru Fasa 6

so, ini adalah Bina Insan Guru kami yang terakhir before menamatkan hidup sebagai guru pelatih di kampus. tapi ada tinggal satu lagi iaitu ceramah yang akan diadakan dalam minggu depan. well if Bina Insan Guru memang macam-macam aktiviti ada. kebanyakkannya semua memberi input dan pengajaran yang baru buat aku,tak kira lah dari segi apa sekali pun.
kami bertolak seawal jam 7.15pagi dari kampus ke SK Holy Trinity. pemilihan sekolah ini pun berdasarkan kriteria program BIG kali ini iaitu benchmarking guru cemerlang. bersesuaian pula pemilihan guru cemerlang itu adalah bekas pensyarah jabatan kami sendiri iaitu Encik Santhiran a/l Arumugam.
entri kali ini penuh gambar, so just go with the flow with me everyone;




sekolah ini super duper cantik! and sangat sesuai untuk ambil ambil gambar, so aku pun tak lepaskan peluang la juga untuk snap kan.





bila tamat Bina Insan Guru ini selalunya kena buat refleksi. haha erk, belum mula pun buat =_='