Skip to main content

LEGEND PERFUMES;

hello love love sekalian =) 

today, nak buat satu entri khas. ehem ehem, almaklumlah menganggur tegar sudah kan. jadi apa salahnya open up one bisnes yang memberi kepuasan kepada semua. i'm not a big fan of urusan jual beli because aku pn pandai memujuk. jauh sekali memberi keyakinan untuk beli barang yang aku jual. but, untuk kali ini. ianya exception! sebab menjual barang yang baik dan memang berkualiti!

so, apa sebenarnya yang aku cakap ni? yes,inilah LEGEND PERFUMES! ramai yang tak pernah dengar kan. sama la macam aku juga. tapi bila dah pakai, terus tertanya, kenapa baru sekarang aku jumpa perfumes ni? kenapa waktu aku bukan di asrama? waktu aku praktikal? waktu2 penting untuk pakai perfumes? but its okay, sekarang pun masih boleh pakai. kalau jalan, perfumes tu boleh bertahan seharian dan lebih. can't you believe that?!

dan dengan ini, aku menyeru semua rakyat jelata, pembaca blog, marilah membeli. aku jamin kamu puas hati. dengan perfume yang long lasting, lepastu packaging sangat exclusive, sesuai untuk bagi hadiah juga dengan orang. and not only that, LEGEND PERFUMES juga ada untuk simpan di kereta. ada 4 pilihan wangian.

apa apa sila add aku di facebook; klik sini







Pilihan yang ada =)

PERFUMES FOR HIM & HER
WM: RM28.00
EM: RM32.00

FOR HIM
Box 1

1) Tommy Hilger-Blue Elegance
2) Calvin Klein-CK Be

Box 2

1)Dunhill-Desire Red
2)Calvin Klein-Escape

FOR HER
Box 1
1)Lancome-Miracle
2)S.Feragamo-Incato Shine

Box 2
1)Britney Spears-Fantasy
2)Emporio Armani-Armani Elle

PERFUMES AIR FRESHNER
WM: 15.00
EM: 18.00
1)Sea Breeze
2)Strawberry
3)Vanilla
4)Lemon




Comments

Popular posts from this blog

A letter to Arwah Mohd Bahrul Azam Bin Mohd Sirat;

Dan ingatlah, Allah tidak sekali-kali akan melambatkan kematian seseorang atau sesuatu yang bernyawa apabila sampai ajalnya dan Allah amat mendalam pengetahuannya mengenai segala Yang kamu kerjakan (QS. Al-Munafiqun : 11).
Assalamualaikum. Aku baru sahaja selesai dari hospital. Pelbagai rasa ku rasai dalam malam ini. Aku seolah olah tidak percaya, bahawa dia pergi buat selamanya.
Post aku mungkin agak panjang. Sebab aku sendiri tidak ada point utama. Aku cuma mahu menulis betapa kehilangan seseorang yang sangat rapat dalam jiwa kita tidak semudah di sangka. Sedangkan melihat aktor mati dalam drama sudah buat aku menangis semahunya, apatah lagi di dunia nyata.
Aku mengenali arwah seawal Jun 2010. Ketika itu, aku masih ingat bahawa aku salah seorang fasilitator untuk minggu orientasi arwah. Jujur aku tidak mengenali arwah sangat ketika itu. Namun, seminggu selepas orientasi ada satu chat keluar di ruangan facebook
"Hi, nak pinjam buku boleh?" (i dont remember buku apa) and I r…

ISU PENEMPATAN PELAJAR-PELAJAR LEPASAN IPG AMBILAN JANUARI 2009

Aku copy paste status ini dari group PISMP AMBILAN JANUARI 2009 =D

KEHADIRAN:

1) Datuk Ir. Dr. Wee Ka Siong
2) Dr Rodziah (Timbalan Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Harian)
3) 2 orang wakil Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
4) 7 orang wakil pelajar IPG Ambilan Jan 09

TEMPAT: Bilik Mesyuarat Pejabat Timbalan Menteri Pelajaran, PUTRAJAYA

PENEMPATAN
- Habis IV & Penilaian Khas, SPP akan buat mesyuarat bagi menentukan siapa yang lulus/ gagal. Bagi penilaian khas, anda sememangnya akan lulus.
- Kemudian SPP akan beri nama kepada BPSM (Jangkaan siap dalam masa 2 minggu)
- Daripada BPSM, nama akan diberi ke BPSH untuk penempatan.
- Data untuk pengagihan penempatan sudah ada, namun BPSH perlu menguruskan pertukaran guru-guru sedia ada terlebih dahulu baru boleh laksanakan penempatan.
- Rakan-rakan interim kemungkinan besar akan dikekalkan di sekolah anda berkhidmat sekarang.

SEBAB PENEMPATAN LEWAT
- Kes Lahad Datu (Perkara luar jangka), KPM & SPP tidak boleh pinggirkan Sabah.
- Sistem open mark…

Martabak Jawa Tawau;

tajuk entri macam resipi saja kan. walhal cerita dibawah ini tiada kaitan sama resipi samaada resipi hidup ataupun resipi yang mati. LOL.

kurang dari lima minggu lagi aku akan bertapak di bumi Tawau. pejam celik, makan tidur, ketawa menangis, akhirnya 5 tahun lebih sudah di lalui. Alhamdullilah, aku masih bernafas lagi. banyak hal yang berubah dalam diri tapi yang terlalu obvious ialah berat badan. ya, semakin hari semakin gumuk! yes! pencapaian yang paling hebat sepanjang hidup.
ayat aku macam bangga jak kan berat badan naik, tapi dalam hati siapa tahu. i sedih tau. dalam hati i meronta2 nak kuyuskan badan, tapi tiap kali i nampak makanan, i terus gembira. i lupa yang i bersedih sebab gemuk. menci tau makanan banyak sedap sedap, especially kat Tawau ni. boleh lah aku bagi gelaran tempat ni syurga makanan. dari nasi goreng lalap, ke es teller, ke bontot ayam (aii tiba tiba masuk list, huahuahua) dan yang paling penting, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARTABAK JAWA. ngeh ngeh ngeh
lagi sedap …