Skip to main content

blog girlfriend penjaga gol Malaysia;

susah betul mahu tidur,so, aku pun blogwalking la melawat dan membaca blog orang. menambah ilmu kununnya, dan mencari informasi terbaru. so,apa aku dapat,beribu-ribu lemon info yang buat aku speechless (konon)

tapi, ada satu blog, yang buat aku rasa, wah, bestnya, and aku baca entry2 dia yang sweet dan ada juga buat aku terharu tak tentu pasal. haha tiba2 emosi dengan cerita orang lain. eh, jangan salahkan aku, memang touching jo cerita dorang. dan blog itu adalah blog GIRLFRIEND KHAIRUL FAHMI CHE MAT yang menjadi kegilaan semua rakyat Malaysia sudah.

eh, mahu linknya. klik sini.

seriously, aku rasa memang dorang sangat sepadan. the way dorang jaga hubungan dorang memang best lah. cara dorang jumpa pun agak cute. dan yang paling penting cara Fahmi jaga hati dan perasaan girlfriend dia,si Elia.

dan sekarang, Fahmi, of course sudah semakin popular, and for sure, kalau Fahmi masih dengan perangai dia, aku boleh cakap la dorang the best couple in Malaysia mengalahkan yang lain. esehhh ;p

okay, jujurlah,aku tidak tengok bola. makanya aku tidak tahu macamana hebat Fahmi jadi penjaga gol. sebab tv rumah aku dah meletup,kwang kwang kwang. kalau ada pun, dapat siaran tv2 saja, pastu,tiada astro lagi, sebab kemalasan membayar, lebih penting online. kahkahkah..

tapi, macamana aku tahu pasal si Fahmi? haha semua dalam facebook la ni. semua update status pasal fahmi, p like fan page dia. haha terus aku pun, penyibuk lebih kan, pergi lah check2 pasal dia ni. haha seriously, aku suka dia bukan aku tengok dia main bola,tapi pasal his life, and personality based on her girlfriend punya story.

apakah pelik betul daku ni =_= bukan aku mahu ada boyfriend popular pun, tapi kalau dapat bf yang act macam si fahmi, treat me well,memang aku bersyukur sangat.

and, aku curi gambar ni dari blog gf dia,dengan keizinan (aku tak tahu dia bagi izin ke tak,tapi aku dah tulis d comment box nya ;p) tadaa, inilah mereka, ni lepas Fahmi habis match yang first league ;) cute kan?


Comments

Popular posts from this blog

ISU PENEMPATAN PELAJAR-PELAJAR LEPASAN IPG AMBILAN JANUARI 2009

Aku copy paste status ini dari group PISMP AMBILAN JANUARI 2009 =D

KEHADIRAN:

1) Datuk Ir. Dr. Wee Ka Siong
2) Dr Rodziah (Timbalan Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Harian)
3) 2 orang wakil Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
4) 7 orang wakil pelajar IPG Ambilan Jan 09

TEMPAT: Bilik Mesyuarat Pejabat Timbalan Menteri Pelajaran, PUTRAJAYA

PENEMPATAN
- Habis IV & Penilaian Khas, SPP akan buat mesyuarat bagi menentukan siapa yang lulus/ gagal. Bagi penilaian khas, anda sememangnya akan lulus.
- Kemudian SPP akan beri nama kepada BPSM (Jangkaan siap dalam masa 2 minggu)
- Daripada BPSM, nama akan diberi ke BPSH untuk penempatan.
- Data untuk pengagihan penempatan sudah ada, namun BPSH perlu menguruskan pertukaran guru-guru sedia ada terlebih dahulu baru boleh laksanakan penempatan.
- Rakan-rakan interim kemungkinan besar akan dikekalkan di sekolah anda berkhidmat sekarang.

SEBAB PENEMPATAN LEWAT
- Kes Lahad Datu (Perkara luar jangka), KPM & SPP tidak boleh pinggirkan Sabah.
- Sistem open mark…

Martabak Jawa Tawau;

tajuk entri macam resipi saja kan. walhal cerita dibawah ini tiada kaitan sama resipi samaada resipi hidup ataupun resipi yang mati. LOL.

kurang dari lima minggu lagi aku akan bertapak di bumi Tawau. pejam celik, makan tidur, ketawa menangis, akhirnya 5 tahun lebih sudah di lalui. Alhamdullilah, aku masih bernafas lagi. banyak hal yang berubah dalam diri tapi yang terlalu obvious ialah berat badan. ya, semakin hari semakin gumuk! yes! pencapaian yang paling hebat sepanjang hidup.
ayat aku macam bangga jak kan berat badan naik, tapi dalam hati siapa tahu. i sedih tau. dalam hati i meronta2 nak kuyuskan badan, tapi tiap kali i nampak makanan, i terus gembira. i lupa yang i bersedih sebab gemuk. menci tau makanan banyak sedap sedap, especially kat Tawau ni. boleh lah aku bagi gelaran tempat ni syurga makanan. dari nasi goreng lalap, ke es teller, ke bontot ayam (aii tiba tiba masuk list, huahuahua) dan yang paling penting, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARTABAK JAWA. ngeh ngeh ngeh
lagi sedap …

A letter to Arwah Mohd Bahrul Azam Bin Mohd Sirat;

Dan ingatlah, Allah tidak sekali-kali akan melambatkan kematian seseorang atau sesuatu yang bernyawa apabila sampai ajalnya dan Allah amat mendalam pengetahuannya mengenai segala Yang kamu kerjakan (QS. Al-Munafiqun : 11).
Assalamualaikum. Aku baru sahaja selesai dari hospital. Pelbagai rasa ku rasai dalam malam ini. Aku seolah olah tidak percaya, bahawa dia pergi buat selamanya.
Post aku mungkin agak panjang. Sebab aku sendiri tidak ada point utama. Aku cuma mahu menulis betapa kehilangan seseorang yang sangat rapat dalam jiwa kita tidak semudah di sangka. Sedangkan melihat aktor mati dalam drama sudah buat aku menangis semahunya, apatah lagi di dunia nyata.
Aku mengenali arwah seawal Jun 2010. Ketika itu, aku masih ingat bahawa aku salah seorang fasilitator untuk minggu orientasi arwah. Jujur aku tidak mengenali arwah sangat ketika itu. Namun, seminggu selepas orientasi ada satu chat keluar di ruangan facebook
"Hi, nak pinjam buku boleh?" (i dont remember buku apa) and I r…