Skip to main content

thanks Ebi AF5 for sharing my picture;


okay. aku excited petang ni bersebab. ya la, bila mana aku rasa gambar yang aku ambil, di appreciate dan di share oleh orang yang terkenal, makanya, aku punya semangat mahu ambil gambar lagi bertambah-tambah. ya la, aku ni kan masi lagi amatur. tiada siapa pun kenal photographer macam aku. well, apa lagi orang mahu appreciate apa aku ambil. memang aku sangat rendah diri. untuk aku upload di facebook gambar yang aku capture dan edit, take time juga tu. berfikir sejuta kali. should I? should I?

Thanks Ebi AF5 sebab bagi aku rasa excited dengan gambar yang ko share di facebook mu. anda buat aku semakin bersemangat mahu ambil gambar! yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)

Comments

b0m^2 said…
wau... jeles ni ..
eyqa amin said…
hehehehhe.......
^o* jap aga akak pames cam cik epal thu~~~~
nurul khairunie said…
i totally understand how you feel! congrats! your photos cantik2 bah zaty.. gambar ni yang paling penting mesti ada penceritaan and i see that in all your photos.

=)
bom2. hahahah jeles kenapakah?

eyqa, nak jadi cik epal kena ada follower beribu

dadyana, thanks ;)

khay. waahhh gembira sy ko puji gmbr2 sy taw..thanks a lot!

Popular posts from this blog

Martabak Jawa Tawau;

tajuk entri macam resipi saja kan. walhal cerita dibawah ini tiada kaitan sama resipi samaada resipi hidup ataupun resipi yang mati. LOL.

kurang dari lima minggu lagi aku akan bertapak di bumi Tawau. pejam celik, makan tidur, ketawa menangis, akhirnya 5 tahun lebih sudah di lalui. Alhamdullilah, aku masih bernafas lagi. banyak hal yang berubah dalam diri tapi yang terlalu obvious ialah berat badan. ya, semakin hari semakin gumuk! yes! pencapaian yang paling hebat sepanjang hidup.
ayat aku macam bangga jak kan berat badan naik, tapi dalam hati siapa tahu. i sedih tau. dalam hati i meronta2 nak kuyuskan badan, tapi tiap kali i nampak makanan, i terus gembira. i lupa yang i bersedih sebab gemuk. menci tau makanan banyak sedap sedap, especially kat Tawau ni. boleh lah aku bagi gelaran tempat ni syurga makanan. dari nasi goreng lalap, ke es teller, ke bontot ayam (aii tiba tiba masuk list, huahuahua) dan yang paling penting, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARTABAK JAWA. ngeh ngeh ngeh
lagi sedap …

ISU PENEMPATAN PELAJAR-PELAJAR LEPASAN IPG AMBILAN JANUARI 2009

Aku copy paste status ini dari group PISMP AMBILAN JANUARI 2009 =D

KEHADIRAN:

1) Datuk Ir. Dr. Wee Ka Siong
2) Dr Rodziah (Timbalan Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Harian)
3) 2 orang wakil Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
4) 7 orang wakil pelajar IPG Ambilan Jan 09

TEMPAT: Bilik Mesyuarat Pejabat Timbalan Menteri Pelajaran, PUTRAJAYA

PENEMPATAN
- Habis IV & Penilaian Khas, SPP akan buat mesyuarat bagi menentukan siapa yang lulus/ gagal. Bagi penilaian khas, anda sememangnya akan lulus.
- Kemudian SPP akan beri nama kepada BPSM (Jangkaan siap dalam masa 2 minggu)
- Daripada BPSM, nama akan diberi ke BPSH untuk penempatan.
- Data untuk pengagihan penempatan sudah ada, namun BPSH perlu menguruskan pertukaran guru-guru sedia ada terlebih dahulu baru boleh laksanakan penempatan.
- Rakan-rakan interim kemungkinan besar akan dikekalkan di sekolah anda berkhidmat sekarang.

SEBAB PENEMPATAN LEWAT
- Kes Lahad Datu (Perkara luar jangka), KPM & SPP tidak boleh pinggirkan Sabah.
- Sistem open mark…

Asrama Terbuka IPG Kampus Tawau;

last week, kampus kami mengadakan Program Asrama Terbuka. which is antara program yang julung kali diadakan sepanjang aku 4 tahun berada di kampus ni. pengisian program ni adalah melawat bilik kawan anda, tak kisah girls or boys, makan-makan, and so much more. just let the picture talk =)
maybe next year boleh buat lagi, haha cuma if di buat lagi, i will lock my room. haha =p