Skip to main content

Night Out with mom and lil sis;

tadi petang, lepas hantar my babah pergi feri,
my mom bawalah kami jalan2 saja.
http://www.emocutez.com
pergi UK, untuk urus my simkad,
yeahh..kalini, mahu tukar number lagi,
entah untuk yang ke-berapa kalinya
celcom-maxis-digi.
muahahahaha
kepada yang mengenali diriku,
konfem mereka tekanan sebab aku tukar number lagi
http://www.emocutez.com
dan kini, saya sajikan
gambar sikit2 tapi banyak makna
dan model kali ini ialah,
http://www.emocutez.com
adik saya sendiri
ZANA.

perfume original semua tu.
bilalah saya mampu beli perfume yang ori ni
sekarang balik2 pakai yang ciplak saja
tapi,maintain wangi taw diriku

then, kitorang singgah pergi
Grand Dorsett Hotel,
sebab kalau nak dekat2 krismas ni,
hiasannya cantik2 semua
http://www.emocutez.com
see, ada roti2 kena tampal di rumah

then, barulah ke MCD.
ngaaaaaaaaaaaaa..balik2 MCD ja kan aku ni
sebab rasanya berbaloi baloi lah
dah la tiada tax.
hidup di Labuan sangat lalalalalal~
http://www.emocutez.com
chocotop,anyone?

eh, kejap, mana boleh kalau muka aku tiada.
naaaaaa! tatap muka aku yang bulat ini puas2.
saja tayang2 hello kitty
and yang best for today,
i got new handphone.
http://www.emocutez.com
bukan beli pun,
babah kasi pinjam
http://www.emocutez.com
tulah ko zatie, lain kali cuai lagi,
sampai rusak semua kan handphone ko!

okay semua,
habis cerita harini
thanks for reading
meh daku cium sorang2, meh sini
http://www.emocutez.com

Comments

nurul khairunie said…
kirim salam adik ko si zana yg comel tu aa.. cute2 oh outfit dia. likes!
heheheh okeh khay.
my mom tu tukang runding pakaian dia.

Popular posts from this blog

A letter to Arwah Mohd Bahrul Azam Bin Mohd Sirat;

Dan ingatlah, Allah tidak sekali-kali akan melambatkan kematian seseorang atau sesuatu yang bernyawa apabila sampai ajalnya dan Allah amat mendalam pengetahuannya mengenai segala Yang kamu kerjakan (QS. Al-Munafiqun : 11).
Assalamualaikum. Aku baru sahaja selesai dari hospital. Pelbagai rasa ku rasai dalam malam ini. Aku seolah olah tidak percaya, bahawa dia pergi buat selamanya.
Post aku mungkin agak panjang. Sebab aku sendiri tidak ada point utama. Aku cuma mahu menulis betapa kehilangan seseorang yang sangat rapat dalam jiwa kita tidak semudah di sangka. Sedangkan melihat aktor mati dalam drama sudah buat aku menangis semahunya, apatah lagi di dunia nyata.
Aku mengenali arwah seawal Jun 2010. Ketika itu, aku masih ingat bahawa aku salah seorang fasilitator untuk minggu orientasi arwah. Jujur aku tidak mengenali arwah sangat ketika itu. Namun, seminggu selepas orientasi ada satu chat keluar di ruangan facebook
"Hi, nak pinjam buku boleh?" (i dont remember buku apa) and I r…

ISU PENEMPATAN PELAJAR-PELAJAR LEPASAN IPG AMBILAN JANUARI 2009

Aku copy paste status ini dari group PISMP AMBILAN JANUARI 2009 =D

KEHADIRAN:

1) Datuk Ir. Dr. Wee Ka Siong
2) Dr Rodziah (Timbalan Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Harian)
3) 2 orang wakil Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
4) 7 orang wakil pelajar IPG Ambilan Jan 09

TEMPAT: Bilik Mesyuarat Pejabat Timbalan Menteri Pelajaran, PUTRAJAYA

PENEMPATAN
- Habis IV & Penilaian Khas, SPP akan buat mesyuarat bagi menentukan siapa yang lulus/ gagal. Bagi penilaian khas, anda sememangnya akan lulus.
- Kemudian SPP akan beri nama kepada BPSM (Jangkaan siap dalam masa 2 minggu)
- Daripada BPSM, nama akan diberi ke BPSH untuk penempatan.
- Data untuk pengagihan penempatan sudah ada, namun BPSH perlu menguruskan pertukaran guru-guru sedia ada terlebih dahulu baru boleh laksanakan penempatan.
- Rakan-rakan interim kemungkinan besar akan dikekalkan di sekolah anda berkhidmat sekarang.

SEBAB PENEMPATAN LEWAT
- Kes Lahad Datu (Perkara luar jangka), KPM & SPP tidak boleh pinggirkan Sabah.
- Sistem open mark…

Martabak Jawa Tawau;

tajuk entri macam resipi saja kan. walhal cerita dibawah ini tiada kaitan sama resipi samaada resipi hidup ataupun resipi yang mati. LOL.

kurang dari lima minggu lagi aku akan bertapak di bumi Tawau. pejam celik, makan tidur, ketawa menangis, akhirnya 5 tahun lebih sudah di lalui. Alhamdullilah, aku masih bernafas lagi. banyak hal yang berubah dalam diri tapi yang terlalu obvious ialah berat badan. ya, semakin hari semakin gumuk! yes! pencapaian yang paling hebat sepanjang hidup.
ayat aku macam bangga jak kan berat badan naik, tapi dalam hati siapa tahu. i sedih tau. dalam hati i meronta2 nak kuyuskan badan, tapi tiap kali i nampak makanan, i terus gembira. i lupa yang i bersedih sebab gemuk. menci tau makanan banyak sedap sedap, especially kat Tawau ni. boleh lah aku bagi gelaran tempat ni syurga makanan. dari nasi goreng lalap, ke es teller, ke bontot ayam (aii tiba tiba masuk list, huahuahua) dan yang paling penting, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARTABAK JAWA. ngeh ngeh ngeh
lagi sedap …