Skip to main content

taip keyword jumpa blog saya;

the main reason, i love NUFFNANG so much, sebab saya boleh tahu apa keyword orang di dunia ni taip dan jumpa blog saya.really interesting yet funny la juga. so, mari saya share apa yang terjadi dengan blog saya;

LAST WEEK

Sk Sri Gaya My

haha..okay. kesian kepada yang google cari sekolah ni tapi jumpa blog saya. fyi, nama sekolah tu adalah nama sekolah last yang SBE. so, if you are looking for information, memang tidak dijumpai la kan

www.wantisayang ho

ini lagi saya rasa nak ketawa berdekah2. hahahah wanti is my classmate. tapi tak sangka ada ka orang yang search wantisayang ho? hahah really want to know sapa la tu

ikan main bola xxx

OMg!ini sangat 18sx. sapakah yang google ini? hahaha sangat sadis dikau. tapi apa yang lebih sadis, dikau temui blog aku. excuse me, blog saya ni suci2 taw. xda unsur sx diselitkan. tapi if ada mencari unsur jiwang gila, anda akan temuinya d blog saya.

nurizzatienadia.blogspot

heee..thanks sapa yang google ni :D

sesi persekolahan 2011

untuk informasi semua, memang saya ada buat entri pasal tu.

sk sri gaya

and again, jumpa blog aku lagi. hahahahah!!
LAST MONTH

nurizzatienadia subri

haha okay, ada orang google nama saya siap dengan nama bapa saya sekali. terharu ;')

sk sri gaya my

dari bulan lalu lagi aa, memang google sekolah ni jumpa blog saya

kata-kata pembuka bicara

hohohohoho...sorry, blog saya tiada pembuka bicara yang puitis2 yer

refleksi rumah agnes keith

HAHAHAH!! nda ku sangka, ada yang cari refleksi begini. siap google lagi. ketara pemalas ba ni orang. dan yang sadis, ko temui blog saya. adeiii kesian

pengakap ikatan tali

alaalalalala..sorry blog ni takda buat tutorial ikatan tali. even saya pengakap, saya langsung tidak mahir mana2 ikatan kecuali ikatan mati. hahaha

darjah 1

okay, saya tidak faham apa sebenarnya motif orang google darjah 1 ja?

nurizzatienadia

hee...ni mesti pembaca setia blog saya ni. thanks aa

tokong sam sing kung sandakan

sorry, saya tiada bagi informasi pasal ni tokong,tapi kami memang ada pergi ke tokong ni dengan semua classmate

colour my world beautiful lyric

hahaha..adakah lagu ni? mahu download lah!

Comments

Popular posts from this blog

A letter to Arwah Mohd Bahrul Azam Bin Mohd Sirat;

Dan ingatlah, Allah tidak sekali-kali akan melambatkan kematian seseorang atau sesuatu yang bernyawa apabila sampai ajalnya dan Allah amat mendalam pengetahuannya mengenai segala Yang kamu kerjakan (QS. Al-Munafiqun : 11).
Assalamualaikum. Aku baru sahaja selesai dari hospital. Pelbagai rasa ku rasai dalam malam ini. Aku seolah olah tidak percaya, bahawa dia pergi buat selamanya.
Post aku mungkin agak panjang. Sebab aku sendiri tidak ada point utama. Aku cuma mahu menulis betapa kehilangan seseorang yang sangat rapat dalam jiwa kita tidak semudah di sangka. Sedangkan melihat aktor mati dalam drama sudah buat aku menangis semahunya, apatah lagi di dunia nyata.
Aku mengenali arwah seawal Jun 2010. Ketika itu, aku masih ingat bahawa aku salah seorang fasilitator untuk minggu orientasi arwah. Jujur aku tidak mengenali arwah sangat ketika itu. Namun, seminggu selepas orientasi ada satu chat keluar di ruangan facebook
"Hi, nak pinjam buku boleh?" (i dont remember buku apa) and I r…

ISU PENEMPATAN PELAJAR-PELAJAR LEPASAN IPG AMBILAN JANUARI 2009

Aku copy paste status ini dari group PISMP AMBILAN JANUARI 2009 =D

KEHADIRAN:

1) Datuk Ir. Dr. Wee Ka Siong
2) Dr Rodziah (Timbalan Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Harian)
3) 2 orang wakil Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
4) 7 orang wakil pelajar IPG Ambilan Jan 09

TEMPAT: Bilik Mesyuarat Pejabat Timbalan Menteri Pelajaran, PUTRAJAYA

PENEMPATAN
- Habis IV & Penilaian Khas, SPP akan buat mesyuarat bagi menentukan siapa yang lulus/ gagal. Bagi penilaian khas, anda sememangnya akan lulus.
- Kemudian SPP akan beri nama kepada BPSM (Jangkaan siap dalam masa 2 minggu)
- Daripada BPSM, nama akan diberi ke BPSH untuk penempatan.
- Data untuk pengagihan penempatan sudah ada, namun BPSH perlu menguruskan pertukaran guru-guru sedia ada terlebih dahulu baru boleh laksanakan penempatan.
- Rakan-rakan interim kemungkinan besar akan dikekalkan di sekolah anda berkhidmat sekarang.

SEBAB PENEMPATAN LEWAT
- Kes Lahad Datu (Perkara luar jangka), KPM & SPP tidak boleh pinggirkan Sabah.
- Sistem open mark…

Martabak Jawa Tawau;

tajuk entri macam resipi saja kan. walhal cerita dibawah ini tiada kaitan sama resipi samaada resipi hidup ataupun resipi yang mati. LOL.

kurang dari lima minggu lagi aku akan bertapak di bumi Tawau. pejam celik, makan tidur, ketawa menangis, akhirnya 5 tahun lebih sudah di lalui. Alhamdullilah, aku masih bernafas lagi. banyak hal yang berubah dalam diri tapi yang terlalu obvious ialah berat badan. ya, semakin hari semakin gumuk! yes! pencapaian yang paling hebat sepanjang hidup.
ayat aku macam bangga jak kan berat badan naik, tapi dalam hati siapa tahu. i sedih tau. dalam hati i meronta2 nak kuyuskan badan, tapi tiap kali i nampak makanan, i terus gembira. i lupa yang i bersedih sebab gemuk. menci tau makanan banyak sedap sedap, especially kat Tawau ni. boleh lah aku bagi gelaran tempat ni syurga makanan. dari nasi goreng lalap, ke es teller, ke bontot ayam (aii tiba tiba masuk list, huahuahua) dan yang paling penting, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARTABAK JAWA. ngeh ngeh ngeh
lagi sedap …