Skip to main content

100 Q;

1) Put your iTunes on shuffle. Give me the first 6 songs that pop up.
since aku tiada i-tunes, cuma ada window's media player, so the 6 songs that pop up is
 #1; fight for you-jason derulo
#2; fix a heart- demi lovato
#3; wish you were here- avril lavigne
#4;the best thing i never had
#5;you and I- Lady Gaga

2) If you could meet anyone on this earth, who would it be?
actor and actress in How I Met Your Mother and The Vampire Diaries

3) Grab the book nearest to you, turn to page 23, give me line 17.

4) What do you think about most?
my future ahead

5) What does your latest text message from someone else say?
sorry. malas mahu share sini. too personal =)

6) Do you sleep with or without clothes on?
of course with clothes on!

7) What's your strangest talent?
maybe speak in front of the crowd =p

8) Girls.... (finish the sentence); Boys.... (finish the sentence)
"girls,you should understand me, and my interest"
"boys, so, who should understand me?"
*dialog jiwang tak boleh blah betul, haha*

9)Ever had a poem or song written about you?
teda. haha

10) When is the last time you played the air guitar?
teda juga

11) Do you have any strange phobias?
phobias dengan kuning telur yang pecah, bila tengok tu my hand boleh shaking tu 12) Ever stuck a foreign object up your nose?

13) What's your religion?
Islam

14) If you are outside, what are you most likely doing?
taking pictures

15) Do you perfer to be behind the camera or in front of it?
both. depends on my mood

16) Simple but extremely complex. Favorite band?
too many la. but one of them is Nickelback

17) What was the last lie you told?
"tiada sebab pun mahu marah"

18) Do you believe in karma?
yeap. what goes around, comes around

19) What does your URL mean?
my full name

20) What is your greatest weakness; your greatest strength?
weakness; love. strength; love.

21) Who is your celebrity crush?
Kaer AF2

22) Have you ever gone skinny dipping?
nope

23) How do you vent your anger?
crying =') haha

24) Do you have a collection of anything?
collection of shawls and brooch

25) Do you perfer talking on the phone or video chatting online?
talking on the phone

26) Are you happy with the person you've become?
yes. i'm happy for that

27) What's a sound you hate; sound you love?
paling benci bunyi siren, tapi bunyi yang paling best ialah kicauan burung

28) What's your biggest "what if"?
"what if I'm getting married early?" haha

29) Do you believe in ghosts? How about aliens?
ghosts; yes. but aliens; nope

30) Stick your right arm out; what do you touch first?
my external hard disc
Do the same with your left arm.
speaker

31) Smell the air. What do you smell?
lemon air. sebab penggantung almari aku bau lemon.

32) What's the worst place you have ever been to?
ada satu tempat tu. malas mahu mention. sensitif sikit

33) Choose: East Coast or West Coast?
east coast

34) Most attractive singer of your opposite gender?
Adam Levigne

35) To you, what is the meaning of life?
life is like a wheels. sometimes up, and sometimes down

36) Define: Art.
free to express anything either in your heart or mind

37) Do you believe in luck?
yes.

38) What's the weather like right now?
sajuk sajuk cuaca malam ini

39) What time is it?
11.53 p.m

40) Do you drive? If so, have you ever crashed?
don't drive.

41) What was the last book you read?
buku panduan dslr nikon haha

42) Do you like the smell of gasoline?
bluweek. nope

43) Do you have any nicknames?
banyak. "teja, nana"

44) What was the last movie you saw?
Mr Popper's Penguin

45) What's the worst injury you've ever had?
terseliuh kaki on the way mahu pergi sekolah

46) Have you ever caught a butterfly?
time masih budak lagi time tu

47) Do you have any obsessions right now?
Hello Kitty

48) What's your sexual orientation?
straight

49) Ever had a rumor spread about you?
of course! besa la tu mulut bercakap

50) Do you believe in magic?
tee-hee, of course

51) Do you tend to hold grudges against people who have done you wrong?
sometimes

52) What is your astrological sign?
Leo

53) Do you save money or spend it?
spend it "wisely" =p

54) What's the last thing you purchased?
nasi and daging masak merah

55) Love or lust?
love

56) In a relationship?
yes

57) How many relationships have you had?
if yang serius dalam 4 kali. muahahaha yg main2 tu tak payah lah gitau

58) Can you touch your nose with your tongue?
of course not haha

59) Where were you yesterday?
in class.

60) Is there anything pink within 10 feet of you?
my dashboard

61) Are you wearing socks right now?
nope

62) What's your favorite animal?
hamster

63) What is your secret weapon to get someone to like you?
my smile and eyes. *eceh*

64) Where is your best friend?
i don't know

65) Spit or swallow?(;
spit

66) What is your heritage?
ada ka heritage aa. haha

67) What were you doing last night at 12 AM?
trying to sleep

68) What do you think is Satan's last name?
Iblis.

69) Be honest. Ever gotten yourself off?
secret

70) Are you the kind of friend you would want to have as a friend?
maybe.

71) You are walking down the street on your way to work. There is a dog drowning in the canal on the side of the street. Your boss has told you if you are late one more time you get fired. What do you do?
call someone to help the dog *since aku memang tak berani pegang anjing*

72) You are at the doctor’s office and she has just informed you that you have approximately one month to live.
a) Do you tell anyone/everyone you are going to die?
nope.
b) What do you do with your remaining days?
pray. and spend more time with family and love
c) Would you be afraid?
of course I am

73) You can only have one of these things: trust or love.
trust

74) What's a song that always makes you happy when you hear it?
right now, fight for you-Jason Derulo

75) What are the last four digits in your cell phone number?
9411

76) In your opinion, what makes a great relationship?
trust+commitment+love

77) How can I win your heart?
just be yourself.

78) Can insanity bring on more creativity?
yes!

79) What is the single best decision you have made in your life so far?
masuk IPG dan bukan masuk ke UDM

80) What size shoes do you where?
6

81) What would you want to be written on your tombstone?
doa2 saja

82) What is your favorite word?
"saya belanja kau makan!" haha

83) Give me the first thing that comes to mind when you hear the word: heart.
Him <3

84) What is a saying you say a lot?
"eeeeeeeeeeeee"

85) What's the last song you listened to?
fix a heart-demi lovato

86) Basic question: what's your favorite color/colors?
pink

87) What is your current desktop picture?
gambar hello kitty + ultraman haha

88) If you could press a button and make anyone in the world instantaneously explode, who would it be?
no one

89) What would be a question you'd be afraid to tell the truth on?
apa aa.. entah la

90) One night you wake up because you heard a noise. You turn on the light to find that you are surrounded by MUMMIES. The mummies aren't really doing anything, they're just standing around your bed. What do you do?
screaming to the hell

91) You accidentally eat some radioactive vegetables. They were good, and what's even cooler is that they endow you with the super-power of your choice! What is that power?
dapat magic. i mean boleh buat apa saja yang aku suka

92) You can re-live any point of time in your life. The time-span can only be a half-hour, though. What half-hour of your past would you like to experience again?
the first time I met him

93) You can erase any horrible experience from your past. What will it be?
when I was on form 5

94) You have the opportunity to sleep with the music-celebrity of your choice. Who would it be?
haha no one

95) You just got a free plane ticket to anywhere. You have to depart right now. Where are you gonna go?
Labuan

96) Do you have any relatives in jail?
saudara se-islam,

97) Have you ever thrown up in the car?
nope

98) Ever been on a plane?
yes.

99) If the whole world were listening to you right now, what would you say?
i'm HUNGRY!

100) Give me your top 5 favorite blogs on Tumblr.
#1;strawberrytelle
#2;leicklockheart
#3;ffffuuuuuucomic
#4;makesmetfu
#5;relateableblog

Comments

Popular posts from this blog

A letter to Arwah Mohd Bahrul Azam Bin Mohd Sirat;

Dan ingatlah, Allah tidak sekali-kali akan melambatkan kematian seseorang atau sesuatu yang bernyawa apabila sampai ajalnya dan Allah amat mendalam pengetahuannya mengenai segala Yang kamu kerjakan (QS. Al-Munafiqun : 11).
Assalamualaikum. Aku baru sahaja selesai dari hospital. Pelbagai rasa ku rasai dalam malam ini. Aku seolah olah tidak percaya, bahawa dia pergi buat selamanya.
Post aku mungkin agak panjang. Sebab aku sendiri tidak ada point utama. Aku cuma mahu menulis betapa kehilangan seseorang yang sangat rapat dalam jiwa kita tidak semudah di sangka. Sedangkan melihat aktor mati dalam drama sudah buat aku menangis semahunya, apatah lagi di dunia nyata.
Aku mengenali arwah seawal Jun 2010. Ketika itu, aku masih ingat bahawa aku salah seorang fasilitator untuk minggu orientasi arwah. Jujur aku tidak mengenali arwah sangat ketika itu. Namun, seminggu selepas orientasi ada satu chat keluar di ruangan facebook
"Hi, nak pinjam buku boleh?" (i dont remember buku apa) and I r…

ISU PENEMPATAN PELAJAR-PELAJAR LEPASAN IPG AMBILAN JANUARI 2009

Aku copy paste status ini dari group PISMP AMBILAN JANUARI 2009 =D

KEHADIRAN:

1) Datuk Ir. Dr. Wee Ka Siong
2) Dr Rodziah (Timbalan Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Harian)
3) 2 orang wakil Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
4) 7 orang wakil pelajar IPG Ambilan Jan 09

TEMPAT: Bilik Mesyuarat Pejabat Timbalan Menteri Pelajaran, PUTRAJAYA

PENEMPATAN
- Habis IV & Penilaian Khas, SPP akan buat mesyuarat bagi menentukan siapa yang lulus/ gagal. Bagi penilaian khas, anda sememangnya akan lulus.
- Kemudian SPP akan beri nama kepada BPSM (Jangkaan siap dalam masa 2 minggu)
- Daripada BPSM, nama akan diberi ke BPSH untuk penempatan.
- Data untuk pengagihan penempatan sudah ada, namun BPSH perlu menguruskan pertukaran guru-guru sedia ada terlebih dahulu baru boleh laksanakan penempatan.
- Rakan-rakan interim kemungkinan besar akan dikekalkan di sekolah anda berkhidmat sekarang.

SEBAB PENEMPATAN LEWAT
- Kes Lahad Datu (Perkara luar jangka), KPM & SPP tidak boleh pinggirkan Sabah.
- Sistem open mark…

Martabak Jawa Tawau;

tajuk entri macam resipi saja kan. walhal cerita dibawah ini tiada kaitan sama resipi samaada resipi hidup ataupun resipi yang mati. LOL.

kurang dari lima minggu lagi aku akan bertapak di bumi Tawau. pejam celik, makan tidur, ketawa menangis, akhirnya 5 tahun lebih sudah di lalui. Alhamdullilah, aku masih bernafas lagi. banyak hal yang berubah dalam diri tapi yang terlalu obvious ialah berat badan. ya, semakin hari semakin gumuk! yes! pencapaian yang paling hebat sepanjang hidup.
ayat aku macam bangga jak kan berat badan naik, tapi dalam hati siapa tahu. i sedih tau. dalam hati i meronta2 nak kuyuskan badan, tapi tiap kali i nampak makanan, i terus gembira. i lupa yang i bersedih sebab gemuk. menci tau makanan banyak sedap sedap, especially kat Tawau ni. boleh lah aku bagi gelaran tempat ni syurga makanan. dari nasi goreng lalap, ke es teller, ke bontot ayam (aii tiba tiba masuk list, huahuahua) dan yang paling penting, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARTABAK JAWA. ngeh ngeh ngeh
lagi sedap …