Skip to main content

2010 blog stats;

okay, tadi aku pergi check stats blog aku. so here it is;

paling ramai dari Malaysia juga lah yang jumpa blog aku
well, sudah tentu, sebab bahasa melayu kan dipakai
tapi bagi negara lain, aku pun tidak tahu
napa boleh terjumpa blog aku.
but for the first time
hello world! kik! mcm taik.
hahahahahaha mcm bnyk follower ku ;p

popular 2010 post.
1st) blog girlfriend penjaga gol malaysia
muahahaha aku baru buat beberapa hari lalu entry ni
tapi boleh beratus orang datang.
kalau aku buat tajuk entri
NUR IZZATIE NADIA YANG CANTIK DAN SWEET
1 orang pun tak akan datang =_=

my top refferer. ngam ka itu ejaan
based on url's lah
and si wantanho mendahului carta. sila klik ini untuk jenguk blog wantanho
then ada blog ebak, and so on

most search keyword
durian gastrik?????????
kwang kwang kwang
apa maksudnya durian gastrik?
durian yang gastrik, or gastrik tu durian.
okay, aku tidak faham +_+

apa apa pun, terima kasih follower ku
dan pengunjung blog sekalian,
and ini semua sebab GENG WASABER'S yang best.
dapat jumpa kawan baru, kongsi pengalaman gitu
more more love to all out there.

because of all of you, you give me spirit
to write my entry
yang merepek2 selalu ;D

Comments

su said…
nk kene tgk gak nih! hehehe...

"Slmt Thn Baru 2011!"

~tice su~
tqa said…
wooot2~~
slimdunk pun ado! hehe

:P
su,
try la tengok ;D
selamat tahun baru~

tqa,
hikhik
slimdunk dlm carta tue.
hahaha
dri uk... that's me! hehhee
aku pun terlibat sama juga ka? hahaha
pinku,
heheheh ya kan..
ko pula tu d sana skrg.

ebak,
hahahahha
ya..ada tu link ko sana
kwang3x

Popular posts from this blog

A letter to Arwah Mohd Bahrul Azam Bin Mohd Sirat;

Dan ingatlah, Allah tidak sekali-kali akan melambatkan kematian seseorang atau sesuatu yang bernyawa apabila sampai ajalnya dan Allah amat mendalam pengetahuannya mengenai segala Yang kamu kerjakan (QS. Al-Munafiqun : 11).
Assalamualaikum. Aku baru sahaja selesai dari hospital. Pelbagai rasa ku rasai dalam malam ini. Aku seolah olah tidak percaya, bahawa dia pergi buat selamanya.
Post aku mungkin agak panjang. Sebab aku sendiri tidak ada point utama. Aku cuma mahu menulis betapa kehilangan seseorang yang sangat rapat dalam jiwa kita tidak semudah di sangka. Sedangkan melihat aktor mati dalam drama sudah buat aku menangis semahunya, apatah lagi di dunia nyata.
Aku mengenali arwah seawal Jun 2010. Ketika itu, aku masih ingat bahawa aku salah seorang fasilitator untuk minggu orientasi arwah. Jujur aku tidak mengenali arwah sangat ketika itu. Namun, seminggu selepas orientasi ada satu chat keluar di ruangan facebook
"Hi, nak pinjam buku boleh?" (i dont remember buku apa) and I r…

ISU PENEMPATAN PELAJAR-PELAJAR LEPASAN IPG AMBILAN JANUARI 2009

Aku copy paste status ini dari group PISMP AMBILAN JANUARI 2009 =D

KEHADIRAN:

1) Datuk Ir. Dr. Wee Ka Siong
2) Dr Rodziah (Timbalan Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Harian)
3) 2 orang wakil Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
4) 7 orang wakil pelajar IPG Ambilan Jan 09

TEMPAT: Bilik Mesyuarat Pejabat Timbalan Menteri Pelajaran, PUTRAJAYA

PENEMPATAN
- Habis IV & Penilaian Khas, SPP akan buat mesyuarat bagi menentukan siapa yang lulus/ gagal. Bagi penilaian khas, anda sememangnya akan lulus.
- Kemudian SPP akan beri nama kepada BPSM (Jangkaan siap dalam masa 2 minggu)
- Daripada BPSM, nama akan diberi ke BPSH untuk penempatan.
- Data untuk pengagihan penempatan sudah ada, namun BPSH perlu menguruskan pertukaran guru-guru sedia ada terlebih dahulu baru boleh laksanakan penempatan.
- Rakan-rakan interim kemungkinan besar akan dikekalkan di sekolah anda berkhidmat sekarang.

SEBAB PENEMPATAN LEWAT
- Kes Lahad Datu (Perkara luar jangka), KPM & SPP tidak boleh pinggirkan Sabah.
- Sistem open mark…

Martabak Jawa Tawau;

tajuk entri macam resipi saja kan. walhal cerita dibawah ini tiada kaitan sama resipi samaada resipi hidup ataupun resipi yang mati. LOL.

kurang dari lima minggu lagi aku akan bertapak di bumi Tawau. pejam celik, makan tidur, ketawa menangis, akhirnya 5 tahun lebih sudah di lalui. Alhamdullilah, aku masih bernafas lagi. banyak hal yang berubah dalam diri tapi yang terlalu obvious ialah berat badan. ya, semakin hari semakin gumuk! yes! pencapaian yang paling hebat sepanjang hidup.
ayat aku macam bangga jak kan berat badan naik, tapi dalam hati siapa tahu. i sedih tau. dalam hati i meronta2 nak kuyuskan badan, tapi tiap kali i nampak makanan, i terus gembira. i lupa yang i bersedih sebab gemuk. menci tau makanan banyak sedap sedap, especially kat Tawau ni. boleh lah aku bagi gelaran tempat ni syurga makanan. dari nasi goreng lalap, ke es teller, ke bontot ayam (aii tiba tiba masuk list, huahuahua) dan yang paling penting, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARTABAK JAWA. ngeh ngeh ngeh
lagi sedap …