Skip to main content

un-private sudah ni blog =)

now, aku kasi un-private balik blog aku.

sorry guys, yang tanya2 pasal blog aku ni, bukan aku kasi private kamurang, tapi aku kasi private untuk semua orang. haha! aku punya marah semalam tu memang membuak2 sampai aku rasa nak pilih saja beberapa yang boleh baca blog aku ni. tapi, aku tak lah macam tu, bila fikir balik, aku just perlu masa sampai aku boleh berdepan dengan masalah ni.

aku memang cepat melatah kalau ada orang VERY THE BUSY BODY with my life. aku tahu orang yang busy body ni ada baca juga sekarang. and to you, THANKS aaa kasi mess around my life and my relationship with the others. oh my god, aku sangat membenci dirimu walaupun aku tidak kenal kau siapa!

apa yang kau mahu tahu lagi pasal aku? nanti aku buat entri khas untuk kau. supaya tak payah lah kau kurik2 semua entri aku yang lepas. sabar kau aa. then, lepas aku sudah buat, kau kasi sampai2 la lagi sama orang. baru cukup power lah busy body mu tu. yang best tu kan, aku tahu kau antara orang yang paling kenal aku juga tu, sebab tu kau tahu banyak pasal aku.

kalau aku dapat tahu sapa kau, mati lah kau oleh aku. aku mungkin jarang marah, tapi once aku marah, kau akan kenal siapa aku.

Comments

tqa said…
alamak. apa story ni? teheee. ter-miss bbrapa entry lepas~

nnti sy kurik2 balik jgn blame sy pulak ah! hahaha

Popular posts from this blog

Martabak Jawa Tawau;

tajuk entri macam resipi saja kan. walhal cerita dibawah ini tiada kaitan sama resipi samaada resipi hidup ataupun resipi yang mati. LOL.

kurang dari lima minggu lagi aku akan bertapak di bumi Tawau. pejam celik, makan tidur, ketawa menangis, akhirnya 5 tahun lebih sudah di lalui. Alhamdullilah, aku masih bernafas lagi. banyak hal yang berubah dalam diri tapi yang terlalu obvious ialah berat badan. ya, semakin hari semakin gumuk! yes! pencapaian yang paling hebat sepanjang hidup.
ayat aku macam bangga jak kan berat badan naik, tapi dalam hati siapa tahu. i sedih tau. dalam hati i meronta2 nak kuyuskan badan, tapi tiap kali i nampak makanan, i terus gembira. i lupa yang i bersedih sebab gemuk. menci tau makanan banyak sedap sedap, especially kat Tawau ni. boleh lah aku bagi gelaran tempat ni syurga makanan. dari nasi goreng lalap, ke es teller, ke bontot ayam (aii tiba tiba masuk list, huahuahua) dan yang paling penting, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARTABAK JAWA. ngeh ngeh ngeh
lagi sedap …

ISU PENEMPATAN PELAJAR-PELAJAR LEPASAN IPG AMBILAN JANUARI 2009

Aku copy paste status ini dari group PISMP AMBILAN JANUARI 2009 =D

KEHADIRAN:

1) Datuk Ir. Dr. Wee Ka Siong
2) Dr Rodziah (Timbalan Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Harian)
3) 2 orang wakil Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
4) 7 orang wakil pelajar IPG Ambilan Jan 09

TEMPAT: Bilik Mesyuarat Pejabat Timbalan Menteri Pelajaran, PUTRAJAYA

PENEMPATAN
- Habis IV & Penilaian Khas, SPP akan buat mesyuarat bagi menentukan siapa yang lulus/ gagal. Bagi penilaian khas, anda sememangnya akan lulus.
- Kemudian SPP akan beri nama kepada BPSM (Jangkaan siap dalam masa 2 minggu)
- Daripada BPSM, nama akan diberi ke BPSH untuk penempatan.
- Data untuk pengagihan penempatan sudah ada, namun BPSH perlu menguruskan pertukaran guru-guru sedia ada terlebih dahulu baru boleh laksanakan penempatan.
- Rakan-rakan interim kemungkinan besar akan dikekalkan di sekolah anda berkhidmat sekarang.

SEBAB PENEMPATAN LEWAT
- Kes Lahad Datu (Perkara luar jangka), KPM & SPP tidak boleh pinggirkan Sabah.
- Sistem open mark…

Asrama Terbuka IPG Kampus Tawau;

last week, kampus kami mengadakan Program Asrama Terbuka. which is antara program yang julung kali diadakan sepanjang aku 4 tahun berada di kampus ni. pengisian program ni adalah melawat bilik kawan anda, tak kisah girls or boys, makan-makan, and so much more. just let the picture talk =)
maybe next year boleh buat lagi, haha cuma if di buat lagi, i will lock my room. haha =p