Skip to main content

talk to my hand;

burrrrrrrrrrpp, aku dah kenyang tahap dewa dewi ni. baru habis mamam maggi sama Ain dan Patricia. sebab baru aku sedar, aku belum dinner lagi. kihkihkih, semalam lagi lah, jam 730 malam aku dah tidur. sebab aku kan semangat waja mahu pergi kuliah. jadi mesti tidur awal, dapat bangun dengan segar bugar, dan hepi hepi ya ya!

entry aku ni tiada tema khusus. tema emo, persahabatan, love life, apa apa saja yang lain dicampur disini. sebab aku malas mahu divide macam2 bah. aku tiada idea harini. aku busy taw harini. padahal harini pergi dewan, perhimpunan, masuk kelas, gosip2, ketawa2 macam syaiton, pastu, kelas En S, dan balik bilik, tengok movie sama wanti, baru pergi dewan lagi dengar itu ceramah asrama.

kenapakah nyamuk banyak mengigit diriku ni. aduhh terpaksa update blog sambil menggaru diri sendiri macam munyit ;p

okay sambung, actually, aku mahu meluahkan rasa tidak puas hati ni. hahahaha..memang aku geram. aku geram dan aku geram. dan lagi sekali, aku tekankan aku geram. terutama kalau personal life aku yang diganggu. anything lah. bukan khusus kepada satu pihak saja. i mean, kenapa juga bah mahu sibuk, dengan siapa aku sekarang, berapa banyak sudah boipren2, skandal2, kekasih2 gelap ku dulu. aduiii lain lah ba, kalau aku artis, boleh juga kamu update nama ku sana di ohbulan.com, beautifulnara ka, ada juga lagi pedahnya.

aku tidak kacau kamu, so jangan kacau aku! senang kan prinsip. ok, babai!

Comments

Popular posts from this blog

Martabak Jawa Tawau;

tajuk entri macam resipi saja kan. walhal cerita dibawah ini tiada kaitan sama resipi samaada resipi hidup ataupun resipi yang mati. LOL.

kurang dari lima minggu lagi aku akan bertapak di bumi Tawau. pejam celik, makan tidur, ketawa menangis, akhirnya 5 tahun lebih sudah di lalui. Alhamdullilah, aku masih bernafas lagi. banyak hal yang berubah dalam diri tapi yang terlalu obvious ialah berat badan. ya, semakin hari semakin gumuk! yes! pencapaian yang paling hebat sepanjang hidup.
ayat aku macam bangga jak kan berat badan naik, tapi dalam hati siapa tahu. i sedih tau. dalam hati i meronta2 nak kuyuskan badan, tapi tiap kali i nampak makanan, i terus gembira. i lupa yang i bersedih sebab gemuk. menci tau makanan banyak sedap sedap, especially kat Tawau ni. boleh lah aku bagi gelaran tempat ni syurga makanan. dari nasi goreng lalap, ke es teller, ke bontot ayam (aii tiba tiba masuk list, huahuahua) dan yang paling penting, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARTABAK JAWA. ngeh ngeh ngeh
lagi sedap …

ISU PENEMPATAN PELAJAR-PELAJAR LEPASAN IPG AMBILAN JANUARI 2009

Aku copy paste status ini dari group PISMP AMBILAN JANUARI 2009 =D

KEHADIRAN:

1) Datuk Ir. Dr. Wee Ka Siong
2) Dr Rodziah (Timbalan Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Harian)
3) 2 orang wakil Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
4) 7 orang wakil pelajar IPG Ambilan Jan 09

TEMPAT: Bilik Mesyuarat Pejabat Timbalan Menteri Pelajaran, PUTRAJAYA

PENEMPATAN
- Habis IV & Penilaian Khas, SPP akan buat mesyuarat bagi menentukan siapa yang lulus/ gagal. Bagi penilaian khas, anda sememangnya akan lulus.
- Kemudian SPP akan beri nama kepada BPSM (Jangkaan siap dalam masa 2 minggu)
- Daripada BPSM, nama akan diberi ke BPSH untuk penempatan.
- Data untuk pengagihan penempatan sudah ada, namun BPSH perlu menguruskan pertukaran guru-guru sedia ada terlebih dahulu baru boleh laksanakan penempatan.
- Rakan-rakan interim kemungkinan besar akan dikekalkan di sekolah anda berkhidmat sekarang.

SEBAB PENEMPATAN LEWAT
- Kes Lahad Datu (Perkara luar jangka), KPM & SPP tidak boleh pinggirkan Sabah.
- Sistem open mark…

Asrama Terbuka IPG Kampus Tawau;

last week, kampus kami mengadakan Program Asrama Terbuka. which is antara program yang julung kali diadakan sepanjang aku 4 tahun berada di kampus ni. pengisian program ni adalah melawat bilik kawan anda, tak kisah girls or boys, makan-makan, and so much more. just let the picture talk =)
maybe next year boleh buat lagi, haha cuma if di buat lagi, i will lock my room. haha =p