Skip to main content
entri kali ini tiada kesinambungan dari entri sebelum ini, iaitu yang aku cakap pasal kawin2. haha~! tatkala, pembentangan untuk esok sudah kami siapkan powerpointnya, dan memang malam2 begini tiada kerja yang lebih berfaedah melainkan melakukan aktiviti menginai2kan jari dan tangan. sumpah jo, aku bukan kepingin mahu kawin awal. muahahahaha

dan persembahkan muka excited sebab jari aku penuh berinai.lalalalalalala;;;

wee-hoo, tangan aku ada inai, kamu tidak jeles? ;p

bah, lupakan tu caption gambar aku. esok mahu sambung tugasan menginai lagi ni. kasi penuh semua badan. pastu mahu inai rambut, kalah terus pilak. haha sapa mahu lawan kalau aku berinai. atas ke bawah, oren2. ba, jangan kamu kuning sana aa! ;p tiada unsur 18sx dimasukkan ke dalam entri kali ini.

aku sedang tunggu Seri habis koling2 sama si boipren dia ni. aku manada lah koling2 segala ni. aku rock kan. jadi romantik2 ni tiada la dalam jiwa. (bhuuu, padahal, baru tengok movie cinta, menangis2 macam kematian orang saja) muahahahaha sebenarnya teringin juga ba koling2 sebelum tidur ni, best haper, tapi tiada yang sudi T_________T tapi, itu tidak penting. biarkanlah.

apa yg lebih penting ialah, aku belum seterika lagi baju batik aku. kwang3x. aku malas bah! baju batik aku sudah lusuh. kawan2 yang lain sudah beli batik baru. hmmm..nanti la ada elaun baru beli yang baru. sekarang ni, sabar2 je la dulu pakai baju begitu. yang penting yakin juga tu. segala kekuyakan dalam baju kurung itu, tidak akan nampak. muahahahaha

babai kamurang.till the next entry :D

Comments

Popular posts from this blog

Martabak Jawa Tawau;

tajuk entri macam resipi saja kan. walhal cerita dibawah ini tiada kaitan sama resipi samaada resipi hidup ataupun resipi yang mati. LOL.

kurang dari lima minggu lagi aku akan bertapak di bumi Tawau. pejam celik, makan tidur, ketawa menangis, akhirnya 5 tahun lebih sudah di lalui. Alhamdullilah, aku masih bernafas lagi. banyak hal yang berubah dalam diri tapi yang terlalu obvious ialah berat badan. ya, semakin hari semakin gumuk! yes! pencapaian yang paling hebat sepanjang hidup.
ayat aku macam bangga jak kan berat badan naik, tapi dalam hati siapa tahu. i sedih tau. dalam hati i meronta2 nak kuyuskan badan, tapi tiap kali i nampak makanan, i terus gembira. i lupa yang i bersedih sebab gemuk. menci tau makanan banyak sedap sedap, especially kat Tawau ni. boleh lah aku bagi gelaran tempat ni syurga makanan. dari nasi goreng lalap, ke es teller, ke bontot ayam (aii tiba tiba masuk list, huahuahua) dan yang paling penting, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa MARTABAK JAWA. ngeh ngeh ngeh
lagi sedap …

ISU PENEMPATAN PELAJAR-PELAJAR LEPASAN IPG AMBILAN JANUARI 2009

Aku copy paste status ini dari group PISMP AMBILAN JANUARI 2009 =D

KEHADIRAN:

1) Datuk Ir. Dr. Wee Ka Siong
2) Dr Rodziah (Timbalan Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Harian)
3) 2 orang wakil Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
4) 7 orang wakil pelajar IPG Ambilan Jan 09

TEMPAT: Bilik Mesyuarat Pejabat Timbalan Menteri Pelajaran, PUTRAJAYA

PENEMPATAN
- Habis IV & Penilaian Khas, SPP akan buat mesyuarat bagi menentukan siapa yang lulus/ gagal. Bagi penilaian khas, anda sememangnya akan lulus.
- Kemudian SPP akan beri nama kepada BPSM (Jangkaan siap dalam masa 2 minggu)
- Daripada BPSM, nama akan diberi ke BPSH untuk penempatan.
- Data untuk pengagihan penempatan sudah ada, namun BPSH perlu menguruskan pertukaran guru-guru sedia ada terlebih dahulu baru boleh laksanakan penempatan.
- Rakan-rakan interim kemungkinan besar akan dikekalkan di sekolah anda berkhidmat sekarang.

SEBAB PENEMPATAN LEWAT
- Kes Lahad Datu (Perkara luar jangka), KPM & SPP tidak boleh pinggirkan Sabah.
- Sistem open mark…

Asrama Terbuka IPG Kampus Tawau;

last week, kampus kami mengadakan Program Asrama Terbuka. which is antara program yang julung kali diadakan sepanjang aku 4 tahun berada di kampus ni. pengisian program ni adalah melawat bilik kawan anda, tak kisah girls or boys, makan-makan, and so much more. just let the picture talk =)
maybe next year boleh buat lagi, haha cuma if di buat lagi, i will lock my room. haha =p